Bergkwartier aan het Water - 13 koopwoningen - Zeewolde

Schutte bouw & ontwikkeling bouwt 13 woningen op een unieke locatie aan het watergebied het Wolderwijd in Zeewolde. Het gaat om tien twee-onder-één-kapwoningen en drie dijkwoningen in het plan Bergkwartier aan het Water. Een fantastische locatie voor de water(sport) liefhebber, met het Tulpeiland en de jachthaven op steenworp afstand. Strand Horst is tevens bereikbaar met een pondje.

De woningen zijn ontworpen door I_KB architecten in Lochem. Beide woningtypen vallen op door het gebruik van twee steensoorten in het metselwerk. De woningen krijgen hierdoor een strakke en moderne, maar toch natuurlijke uitstraling.

Twee-onder-één-kapwoningen

De ruime twee-onder-één-kapwoningen beschikken standaard over een luxe, moderne badkamer en toilet. Daarnaast zijn de woningen voorzien van grote openslaande tuindeuren, een garage en een parkeerplaats op eigen terrein. De kopers hebben veel keuzevrijheid om de woning naar eigen wens te maken. Ze kunnen de woning bijvoorbeeld uitbreiden met een erker of topgevel aan de voorkant, een carport en een uitbouw aan de achterkant. De keuken is zowel aan de voor- als achterkant van de woning te plaatsen. Een extra slaap- of werkkamer op de zolder is ook mogelijk.

Dijkwoningen

In hetzelfde plan komen ook drie dijkwoningen, direct gelegen aan het Wolderwijd. Uniek aan deze woningen is de ruime woon- en eetkamer met balkon op de eerste verdieping. Vanaf het balkon hebben de bewoners vrij uitzicht over het water. Op de begane grond is een ruime tuinkamer gesitueerd.

Verkoop

De verkoop van de woningen ligt in de handen van Haanen en Ferneij Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen, 036 - 5234977, info@henfmakelaardij.nl, www.henfmakelaardij.nl.

Bekijk het project op Funda

Volg de ontwikkelingen van dit project via Facebook

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over Woon4D-concept

Opdrachtgever
Eigen ontwikkeling
Architect
I_KB architecten, Lochem
Start bouw
Naar verwachting najaar 2017
Oplevering
Naar verwachting zomer 2018