Woon4D (2.0)

Onze innovatieve concepten voor woningen. Met Woon4D zetten wij in op een flexibele ontwikkelomgeving, waarvan de resultaten voor u eindeloos zijn.

Reno4D

Het slim en snel verduurzamen van woningen en appartementen. Van labelsprong tot nul-op-de-meter (NOM).

Maatwerk

Ook als het aankomt op milimeters: Schutte bouw & ontwikkeling levert maatwerk voor de meest uiteenlopende projecten.


Schutte realiseert projecten op gebied van:

Wonen

Wonen

Woningcorporaties en projectontwikkelaars staan voor allerlei uitdagingen op het gebied van ontwikkelen, bouwen en onderhoud. Schutte werkt met 3D-BIM, Lean, Ketenintegratie en Life Cycle Costing (LCC). Onze bouwsystematiek maakt faseren en herontwikkeling van projecten mogelijk met zeer beperkte kostenconsequenties.
Werken

Werken

Huisvesting voor bedrijven en instellingen is zeker beschikbaar, maar dit is niet altijd de best passende huisvesting voor uw organisatie. Wanneer het gaat om ontwikkelen, bouwen en het onderhouden van uw bedrijfshuisvesting biedt Schutte meerwaarde. Neem contact met ons op om meer te weten te komen hoe wij u kunnen helpen.
Zorgen

Zorgen

Zorginstellingen zijn nu zelf verantwoordelijk voor hun huisvesting en het in stand houden hiervan. Wonen en zorgen zijn gescheiden budgetten geworden. Hoe gaat u om met stijgende lasten, krimpende budgetten en een toenemende regeldruk in relatie tot huisvesting? Schutte heeft een verrassende visie op huisvesting & zorg.
Leren

Leren

Onderwijsinstellingen worden geconfronteerd met stijgende lasten, krimpende budgetten en een toenemende regeldruk. De luchtkwaliteit in leslokalen en energiezuinigheid van (bestaande) huisvesting zijn belangrijk. Schutte heeft een innovatieve visie op onderwijshuisvesting.
Renoveren & verbouwen

Renoveren & verbouwen

Hoe zorgt u ervoor dat de door u aangeboden huisvesting aansluit bij de actuele vraag in de markt? Als facilitair manager, woningcorporatie, zorginstelling, schoolbestuurder of professionele opdrachtgever heeft u te maken met stijgende lasten en toenemende regeldruk. Schutte is de partij voor renovaties en verbouwingen.
Onderhouden & beheren

Onderhouden & beheren

Eigenaren van vastgoed zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en beheren van hun huisvesting. Schutte is de partij die u hierin kan ontzorgen. Voor calamiteiten service, herontwikkeling, renovatie en verbouwing, maar ook voor onderhouden en beheren bent u bij ons aan het goede adres.