Onze expertise

Onze expertise is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: innovatieve concepten voor woningen, maatwerk en renovatie. Door goed te luisteren naar de wens van onze klanten, kunnen we maatgerichte en vernieuwende oplossingen bedenken die breed inzetbaar zijn. Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook bij het verduurzamen van bestaande woningen en gebouwen.

Onze projecten

Onze expertise

‘Opdracht klantgericht en perfect ingevuld’

J. Horst – Vestigingsmanager Leeuwtechniek Zwolle

Lees wat opdrachtgevers over ons zeggen

Rhijnhaeghe Bunnik

In Bunnik realiseren wij in opracht van Sustay woonbuurt Rhijnhaeghe. Een kleinschalige nieuwbouwwijk met appartementen en woningbouw, waarin koop en huur gecombineerd is.

Bunnik Rhijnhaeghe – woningen en appartementen

Transformatie 72 appartementen Almere

In Almere transformeren wij twee voormalig kantoorpanden aan de Louis Armstrongweg 44-78 tot 72 appartementen.

Almere transformatie 72 appartementen

Heerderhof Heerde

Schutte bouw & ontwikkeling bouwt 34 woningen ‘Heerderhof’ in Heerde in opdracht van Van Wonen Vastgoedontwikkeling Zwolle.

Het project bestaat uit een diversiteit aan woningtypes, dus voor ieder wat wils.

Geert Grootestraat in Zwolle

In de wijk Dieze-Oost heeft Schutte in opdracht van woningstichting SWZ twee appartementencomplexen gerealiseerd. Beide gebouwen (Geert Groote 3 en 4) bestaan uit 22 huurappartementen. De gebouwen springen in het oog door het fraaie, zeer gedetailleerde schoonmetselwerk en het unieke ontwerp van de balkons.

Breecamp Noord 40 woningen Zwolle

Voor woningcorporatie Openbaar belang zijn 40 eengezinswoningen in Zwolle gerealiseerd. 4 blokken van 10 sociale huurwoningen. Alle woningen zijn Nul Op de Meter (NOM) uitgevoerd en in een all-electric uitvoering gerealiseerd. Door de toepassing van ons Woon4D 2.0 concept is zowel de voorbereidingstijd als de bouwtijd in recordtempo door ons team uitgevoerd.

Klomphof Wierden

Voor Sustay Verantwooord Wonen hebben we dit project, bestaande uit 39 appartementen, gerealiseerd. De appartementen zijn verdeeld over 4 bouwlagen en komen bovenop een half verdiepte parkeergarage. Trots zijn we ook op de bouw van 24 eengezinswoningen op het voormalige terrein van timmerfabriek Van den Brandhof.

Kernhem West B 29 woningen Ede

Op dit moment bouwen wij 29 woningen aan de rand van Ede. Een kleurrijk nieuwbouwplan met markante dakvormen. Een bijzonder mooie samenwerking met ons ASVB zusterbedrijf.

Dominee van Schuylenburglaan 10 woningen Tienhoven

Aan de Dominee van Schuylenlaan in Tienhoven worden in opdracht van Portaal op dit moment 10 huurwoningen gebouwd.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2