Op maat gemaakt

Uw idee door ons op maat gemaakt

Door onze klanten te betrekken bij het optimalisatieproces, komen we tot een beter, betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig maatwerkproduct. Van initiatief tot oplevering houden we controle op kwaliteit, planning en financiën.

Een goede relatie met onze klanten is ons veel waard. Om het contact zo persoonlijk, snel, laagdrempelig en efficiënt mogelijk te laten verlopen, heeft u maar één contactpersoon.

Onze belofte

Wij begeleiden en ontzorgen onze opdrachtgevers van het eerste contact tot de oplevering. Iedere dag weer, met een team van enthousiaste, betrokken en deskundige collega’s. Wij zijn pas tevreden als de eindgebruiker zich thuis voelt in zijn woning en wij de verwachtingen ruimschoots hebben overtroffen.

‘Goede afstemming van

de communicatie’

D. Slatman – Accolade (woningcorporatie Heerenveen)

Theater-
kwartier Lelystad

Lelystad wordt een stukje mooier met de komst van het nieuwe Theaterkwartier in Lelystad. Wij realiseren daar in opdracht van Four-D 57 appartementen met commerciële ruimten en parkeergarage en 5 grondgebonden woningen. Eind 2022 verwachten wij het project op te leveren.

lees hier meer over onze projecten

Maatwerk Projecten

91 woningen en appartementen Bunnik

Op dit moment zijn volop bezig met de bouw van een kleinschalige nieuwbouwwijk, bestaande uit 91 woningen en appartementen in Bunnik. Deze zijn verdeeld over een appartementencomplex van 27 woningen, een appartementencomplex van 48 woningen en 10 Woon4D2.o woningen. Daarnaast zijn er ook nog twee-onder-één kap-woningen in uitvoering.

Lees hier meer over onze projecten

36 zorgwoningen Wolvega

Tr uitbreiding van de zorglocatie LindeStede realiseren wij in opdracht van Alliade Heerenveen 36 zorgwoningen in Wolvega. Het project bestaat uit 185 zorgappartementen en 18 studio’s.

Wolvega
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2