Op maat gemaakt

Uw idee door ons op maat gemaakt

Door onze klanten te betrekken bij het optimalisatieproces, komen we tot een beter, betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig maatwerkproduct. Van initiatief tot oplevering houden we controle op kwaliteit, planning en financiën.

Een goede relatie met onze klanten is ons veel waard. Om het contact zo persoonlijk, snel, laagdrempelig en efficiënt mogelijk te laten verlopen, heeft u maar één contactpersoon.

Onze belofte

Wij begeleiden en ontzorgen onze opdrachtgevers van het eerste contact tot de oplevering. Iedere dag weer, met een team van enthousiaste, betrokken en deskundige collega’s. Wij zijn pas tevreden als de eindgebruiker zich thuis voelt in zijn woning en wij de verwachtingen ruimschoots hebben overtroffen.

‘Goede afstemming van

de communicatie’

D. Slatman – Accolade (woningcorporatie Heerenveen)

Maatwerk Projecten

14 appartementen Kanonsteeg Zwolle

Wij bouwen momenteel 14 appartementen voor DeltaWonen in hartje Zwolle. Midden in het centrum is deze locatie door de gemeente Zwolle opgenomen in de “versnellingsactie woningbouw Zwolle”. De appartementen zijn ontworpen door De Bruin Architecten. Het eigentijdse architectonische ontwerp toont zich als intermediair tussen oude stad en het nieuwe Kraanbolwerk. Het gebruiksoppervlakte van de appartementen varieert van 36 tot 68 m2. De appartementen zijn onderverdeeld in twee woongebouwen, 11 en 3 appartementen.

lees hier meer over onze projecten

Maatwerk Projecten

91 woningen en appartementen Bunnik

Op dit moment zijn volop bezig met de voorbereiding van 91 woningen en appartementen in Bunnik. Deze zijn verdeeld over een appartementencomplex van 27 woningen, een appartementencomplex van 48 woningen en 10 Woon4D2.o woningen. Daarnaast zijn er ook nog twee onder één kap woningen in voorbereiding.

Lees hier meer over onze projecten
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2