Weer
als nieuw

Onze belofte

Schutte is gespecialiseerd in renovatie en transformatie. Van bouwkundige aanpassingen tot compleet planmatig onderhoud en energetische verbeteringen. Korte bouwtijden, krappe en drukke bouwlocaties en werken in panden of woningen die nog in gebruik zijn: dat is waar ons team in gespecialiseerd is.

Duurzame woningverbetering

Duurzame woningverbetering maakt woningen beter, van labelsprong tot Nul op de Meter. Hiermee krijgen woningen meerwaarde, worden zuiniger en het wooncomfort neemt toe. Corporaties krijgen een kwalitatief beter woningbezit en bewoners een gezonde en comfortabele woning met een lagere energierekening. En daarmee dus nog meer woonplezier!

Klantgericht

Het gaat ons niet alleen om klantvriendelijkheid, maar juist om klantgericht te werk gaan. We luisteren naar de klant, stemmen verwachtingen af en spelen hier tijdig op in. Dit doen we ook met de bewoners. Hoe zouden wij de werkzaamheden ervaren als wij zelf in een van de woningen zouden wonen? Op welke manier kunnen wij de overlast voor de bewoner zo veel mogelijk beperken? We lichten bewoners goed in en zorgen altijd voor een vast aanspreekpunt tijdens de renovatie. Bewonerscommunicatie staat bij ons voorop!

Verduurzaming

Wij vinden dat verduurzaming voor iedereen mogelijk moet zijn. Er bestaat niet één concept, want elke woning is anders. Ons concept bestaat daarom uit deelproducten die we moeiteloos combineren. Door innovatieve en betaalbare oplossingen weten we ons te onderscheiden. We zijn op de hoogte van de laatste regelgeving en duurzame ontwikkelingen. Onze integrale samenwerking met vaste partners zorgt voor vernieuwende en passende oplossingen om alle type woningen te kunnen verduurzamen.

Totaaloplossing

Wij bieden een totaaloplossing als het gaat om verduurzamen van woningen. Omdat iedere opgave verschillend is, combineren wij passende deelproducten om zo altijd tot een juiste oplossing te komen. Totaaloplossingen van nul-op-de-meter (NOM), een nieuwe schil om de woning, van binnen isoleren, aanvullen met renovaties van badkamer/keuken/toilet en installaties. Onze expertise is zeer breed!

Renovatie 18 woningen Zutphen

In opdracht van Woonbedrijf Ieder1 zijn 18 woningen aan de Thorbeckesingel in Zutphen gerenoveerd.

Zutphen – Renovatie 18 woningen

Renovatie 48 woningen Zutphen

In opdracht van Woonbedrijf Ieder1 heeft Schutte bouw & ontwikkeling 48 woningen aan de Berkenlaan en Emmerikselaan in Zutphen gerenoveerd.

Zutphen – Renovatie 48 woningen

Transformatie 141 appartementen Nieuwegein

Naar een concept van Edelwonen van Bouwhuis Groep realiseert Schutte bouw & ontwikkeling een transformatie van twee gebouwen naar 141 appartementen aan de Marconibaan in Nieuwegein.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2