Innovatieve concepten

Ons innovatieve concept voor woningen

Met ons innovatieve Woon4D concept kunnen wij met van tevoren bedachte oplossingen op een snelle en flexibele manier bouwen en ontwikkelen. De mogelijkheden met dit concept zijn eindeloos, het eindresultaat voor opdrachtgevers en eindgebruikers ook.

Woon4D 1.0

De flexibiliteit van Woon4D resulteert in woningen met een eigen identiteit. Het concept bestaat uit een combinatie van bouwblokken en gestandaardiseerde knooppunten. Met de ‘bouwblokken’ kan eindeloos worden gecombineerd. Woon4D 1.0 biedt keuzevrijheid op het gebied van bijvoorbeeld architectuur, woningindeling, installaties en ambities.

Woon4D 2.0

De Woon4D 2.0 woning is speciaal ontwikkeld voor corporaties en beleggers. De aanhoudende vraag naar betaalbare én duurzame woningen voor de huursector wordt makkelijk, snel en kostenefficiënt gerealiseerd. Woon4D 2.0 is een ‘droog bouwconcept’, wat betekent dat de woningen volledig prefab worden aangeleverd en in zeer korte tijd worden gerealiseerd.

‘Strak georganiseerd

proces en concept’

A. van Iterson – Projectleider Openbaar Belang

Opdrachtgevers over ons

Maximale flexibiliteit

Standaard bouwblokken

Het samenstellen van een woning gebeurt door het selecteren en combineren van bouwblokken. Dit zijn bouwkundige basiselementen, zoals een trap of kozijn, welke in alle soorten en maten te selecteren zijn. Hierdoor ontstaat maximale keuzevrijheid.

Maximale flexibiliteit

Knooppunten

Daar waar bouwblokken elkaar ontmoeten, ontstaan knooppunten. Alle knooppunten hebben we op basis van beproefde SBR-Referentiedetails gestandaardiseerd. Deze knooppunten blijven in uitgangspunt altijd gelijk, ook wanneer met de bouwblokken wordt gevarieerd. De afmetingen zijn vrij, naar uw wens, aanpasbaar.

Maximale flexibiliteit

Woon4d-woning

Door de bouwblokken te combineren met de standaarddetails ontstaat de Woon4D-woning. Doordat alle bouwblokken en details vooraf zijn uitgedacht is de uitkomst, zowel technisch als financieel, voorspelbaar. Het eindresultaat is voor elk project uniek.

Woon4D Projecten

Bergkwartier 22 woningen  in Zeewolde

In de wijk Bergkwartier aan het Water in Zeewolde realiseert Schutte bouw & ontwikkeling 22 royale eengezins huurwoningen. Opdrachtgever is Sustay | verantwoord wonen, ontwikkelaar van betaalbare en duurzame huurwoningen.

ASR Dutch Core Residential Fund heeft de woningen van Sustay afgenomen. De bouw van deze woningen draagt bij aan de vraag naar kwalitatief hoogwaardige vrije sector huurwoningen in Zeewolde. De woningen zijn verdeeld over vijf blokken in een ruim opgezet plan met grote kavels, gelegen tegen de dijk van het Wolderwijd.

Kijk hier voor onze projecten

Woon4D Projecten

18 woningen Biddinghuizen

In Biddinghuizen realiseren wij in opdracht van Sustay Verantwoord Wonen 18 woningen, welke verdeeld zijn in 2 blokken. De woningen worden gebouwd op een bouwterrein die al geruime tijd als bouwrijpe grond beschikbaar is. Opnieuw een mooi project wat de goede samenwerking tussen Sustay Verantwoord Wonen en Schutte bekrachtigt.

Kijk hier voor onze projecten

Woon4D Projecten

40 woningen Zwolle

In opdracht van woningstichting Openbaar Belang Zwolle bouwen wij 40 sociale huurwoningen. De woningen zijn ontworpen door I_KB architecten in Lochem. Momenteel heeft Gemeente Zwolle de lat per jaar gelegd op 300 nieuwe woningen in Stadshagen. Dit om aan de forse woningvraag in Zwolle te kunnen voldoen. Openbaar Belang en Schutte bouw & ontwikkeling dragen hier graag op een duurzame manier aan bij door NOM-woningen te leveren.

Kijk hier voor onze projecten
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2