Innovatieve concepten

Ons innovatieve concept voor woningen

Met ons innovatieve Woon4D concept kunnen wij met van tevoren bedachte oplossingen op een snelle en flexibele manier bouwen en ontwikkelen. De mogelijkheden met dit concept zijn eindeloos, het eindresultaat voor opdrachtgevers en eindgebruikers ook.

Woon4D 1.0

De flexibiliteit van Woon4D resulteert in woningen met een eigen identiteit. Het concept bestaat uit een combinatie van bouwblokken en gestandaardiseerde knooppunten. Met de ‘bouwblokken’ kan eindeloos worden gecombineerd. Woon4D 1.0 biedt keuzevrijheid op het gebied van bijvoorbeeld architectuur, woningindeling, installaties en ambities.

Woon4D 2.0

De Woon4D 2.0 woning is speciaal ontwikkeld voor corporaties en beleggers. De aanhoudende vraag naar betaalbare én duurzame woningen voor de huursector wordt makkelijk, snel en kostenefficiënt gerealiseerd. Woon4D 2.0 is een ‘droog bouwconcept’, wat betekent dat de woningen volledig prefab worden aangeleverd en in zeer korte tijd worden gerealiseerd.

‘Strak georganiseerd

proces en concept’

A. van Iterson – Projectleider Openbaar Belang

Opdrachtgevers over ons

Maximale flexibiliteit

Standaard bouwblokken

Het samenstellen van een woning gebeurt door het selecteren en combineren van bouwblokken. Dit zijn bouwkundige basiselementen, zoals een trap of kozijn, welke in alle soorten en maten te selecteren zijn. Hierdoor ontstaat maximale keuzevrijheid.

Maximale flexibiliteit

Knooppunten

Daar waar bouwblokken elkaar ontmoeten, ontstaan knooppunten. Alle knooppunten hebben we op basis van beproefde SBR-Referentiedetails gestandaardiseerd. Deze knooppunten blijven in uitgangspunt altijd gelijk, ook wanneer met de bouwblokken wordt gevarieerd. De afmetingen zijn vrij, naar uw wens, aanpasbaar.

Maximale flexibiliteit

Woon4d-woning

Door de bouwblokken te combineren met de standaarddetails ontstaat de Woon4D-woning. Doordat alle bouwblokken en details vooraf zijn uitgedacht is de uitkomst, zowel technisch als financieel, voorspelbaar. Het eindresultaat is voor elk project uniek.

53 woningen Markiezaten Bergen op Zoom

In samenwerking met Aan de Stegge Roosendaal realiseren wij in opdracht van BPD Ontwikkeling BV  op de Markiezaten in Bergen op Zoom 53 woningen met behulp van ons Woon4D 1.0 concept.

Bergen op Zoom – 53 woningen Markiezaten

34 woningen Heerderhof in Heerde

In de nieuwbouwbouwwijk Heerderhof hebben wij 34 woningen gerealiseerd in opdracht van Van Wonen Vastgoedontwikkeling in Zwolle.

Heerde Heerderhof – 34 woningen
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2