Blije kijkers

Blije kijkers

Uit diverse hoeken uit het land verschenen afgelopen week blije gezichten vol verwachting op onze bouwlocatie van de 5 woningen in Hardenberg. Veelal met hun roots in Hardenberg, maar een hedendaags bestaan in bijvoorbeeld het westen van het land. Zo ook Sander en Willeke van bouwnummer 3. Zij wonen momenteel in het mooie Haarlem en kijken uit naar het moment dat zij deze kant op komen om hun nieuwe woning te betrekken.

Sander is geboren en getogen in Hardenberg en hebben veel vrienden en familie hier wonen. “Het was dus vanzelfsprekend om ons zoekgebied te verplaatsen vanwege de torenhoge woningprijzen en onze wens om groter te wonen. We waren eigenlijk op zoek naar een jaren ’30 woning, maar een energieneutrale woning heeft onze voorkeur gekregen. En de ruimte en de rust natuurlijk, bekrachtigt Sander.” “In plaats van dat wij iedere maand deze kant op moeten rijden, komt mijn moeder nu bij ons logeren. We gaan een mooie logeerkamer voor haar inrichten, aldus Willeke.”

Nog een paar maanden en dan kunnen zij met hun twee katten de verhuiswagen laden en hun nieuwe woning inrichten. Tijdens de eerste kijkdag afgelopen week kregen alle kopers de mogelijkheid de eerste voetstappen in hun nieuwe huis te zetten en de sfeer en de ruimten te proeven, maar ook om kennis te maken met hun toekomstige buren. Slaapkamers werden in gedachten ingericht en de jaloersmakende walk-in-closet valt dan in werkelijkheid toch iets kleiner uit dan van tekening in gedachten genomen. Het tegelwerk dat in veel gevallen nog in dozen in de woning staat, werd bewonderd en de tuindeuren werden geopend om in gedachten zich zelf al in de achtertuin te zien genieten van de komende zomerperiode.
Kortom, zo’n kijkdag is een memorabel moment voor de toekomstige bewoners. Naar verwachting ontvangen wij in april de kopers opnieuw, maar dan voor de sleuteloverhandiging.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2