Kernhem Ede

Aan de rand van Ede komt een kleurrijk nieuwbouwplan met markante dakvormen. Een bijzonder mooie samenwerking met ons ASVB zusterbedrijf. De overige kavels op het terrein worden momenteel nog uitgegeven aan verschillende bouwbedrijven. We zijn januari 2019 gestart met de bouw.

Opdrachtgever Lithos bouw en Ontwikkeling Architect EVD Architecten Start Bouw 1e kwartaal 2019 Oplevering 3e kwartaal 2019 BIM Project Concept Woon4D 1.0

Samenwerking

Aan de rand van Ede is een kleurrijk nieuwbouwplan met markante dakvormen gerealiseerd. Alle woningen hebben een goed contact met de tuin. Een royale pui met openslaande deuren geeft veel licht in de woning en bij goed weer is de tuin direct een verlengstuk van het huis. Dé plek voor een espressootje in de ochtend!

Bijzondere architectuur

EVD Architecten uit Duiven heeft de taak op zich genomen om de woningen te ontwerpen en vorm te geven. De huurwoningen hebben een speels uiterlijk gekregen. Dit komt doordat er grote overstekken in het dak zitten en de daklijnen van hoog naar laag lopen. De metselstenen zijn op verschillende manieren verwerkt wat een afwisselend beeld geeft.

Tevreden bewoners

We zijn blij dat we de prachtige woningen begin oktober hebben kunnen opleveren aan tevreden bewoners.

 

 

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2