Maarssen 294 appartementen

Schutte bouw & ontwikkeling heeft het complex Corner Plaza in Maarssen getransformeerd tot 294 huurstudio’s en -appartementen. De ontwerpen van de appartementen zijn gemaakt door Kienhuis Bouwmanagement uit Enschede. Op basis van deze ontwerpen zijn de plattegronden door ons verder ontwikkeld.

 

Opdrachtgever Bouwhuis Groep Architect Kienhuis Bouwmanagement en eigen ontwerp Start Bouw Juli 2018 Oplevering Medio 2019 Concept Maatwerk

Concept Edelwonen

Vastgoedbedrijf Bouwhuis Groep uit Apeldoorn heeft het complex Corner Plaza gekocht. Zij heeft een concept ontwikkeld om samen met Edelwonen de leegstand van een tal kantoorpanden aan te pakken op een snelle en kwalitatieve manier. Voor dit project hebben wij vervolgens samen met Bouwhuis Groep, Edelwonen en onze eigen partners een standaard ontwikkeld voor het snel bouwen van de appartementen.

Algemene ruimten

De algemene ruimtes hebben allemaal een nieuwe afwerking gekregen.

Gevelmaatregelen

Daarnaast is er – als maatregel tegen het wegverkeerslawaai – glas vervangen en zijn er Silent Air elementen aan de gevel geplaatst.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2