De stage
van….

Verduurzamen
doe je
samen

Volop carrièrekansen binnen Schutte! Tobias Hoogers is 3e jaars student Bouwkunde aan Windesheim in Zwolle met een bouwtechnisch en bouwmanagement profiel en heeft zijn stage binnen onze afdeling Gestapeld Wonen onlangs afgerond.

Tijdens zijn stage heeft Tobias ontdekt hoe de werkvoorbereiding, inkoop en de uiteindelijke realisatie van de projecten in de praktijk in zijn werk gaat en hoe hetgeen vanuit de architectuur bedacht is uiteindelijk vorm krijgt.
Tobias heeft de vrijheid gekregen mee te draaien bij onze projecten in Bunnik, Wolvega en Lelystad en is begeleid en meegenomen in onze processen.
Ook aan zijn competenties samenwerken, initiëren/sturen en managen/innoveren heeft hij kunnen werken, wat zijn stagetijd waardevol heeft gemaakt.
Tobias heeft het goed naar zijn zin gehad bij Schutte en zodra hij is afgestudeerd, klopt hij graag weer bij Schutte aan. “Ik ga zeker solliciteren zodra ik ben afgestudeerd!”, aldus Tobias Hoogers.

Schutte is voor hem een bekende aannemer in de regio, dus stond zeker op zijn lijst om te benaderen toen hij op zoek mocht gaan naar een passend stagebedrijf. De mooie projecten spraken hem aan en door de diversiteit aan projectteams motiveerde dit hem te solliciteren.
“De ontwikkeling binnen de organisatie is overal zichtbaar en merkbaar. Schutte wil in alle opzichten een uitzonderlijk, geweldig bouwbedrijf zijn. Hier streven zij naar door het inzetten van vijf pijlers ‘klantgerichtheid’, ‘ondernemerschap’, ‘persoonlijk leiderschap’, wendbaarheid’ en ‘samenwerking’. Ik kreeg echt het familiegevoel mee, waar iedereen voor elkaar klaar staat. Ik ben dankbaar voor de kans die ik binnen Schutte heb gekregen en moedig anderen aan te solliciteren voor net zo’n toffe stagetijd!”

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Tobias heeft zijn stagetijd bij ons afgerond en maakt plaats voor een volgende HBO-Bouwkunde student. Ben jij ook op zoek naar een geschikt stagebedrijf en laat jij je ook graag inspireren door onze enthousiaste en vakkundige collega’s?
Bekijk de mogelijkheden binnen Schutte en neem contact met ons op.

 

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2