Met
pensioen

Onze trouwe timmerman Gerrit van Diepen legt na vandaag zijn bouwhelm aan de kant en gaat na 33 jaar Schutte genieten van zijn welverdiende pensioen.

De spijker op z’n kop
Gerrit is als 15-jarige leerling begonnen als mallenmaker bij Schokbeton in Kampen en rolde daarna door als meubelmaker/interieurtimmerman in Wezep waar hij de liefde voor het timmerwerk en hout heeft ontdekt. “Het werken met hout, iets in elkaar zetten, het bouwen, dat heb ik altijd heel mooi gevonden aan het timmervak”.
Het is 3 september 1990 dat Gerrit zijn handtekening plaatste om voor Schutte te komen werken. Eerst als maatvoerder en vervolgens heeft hij als leermeester ‘de timmerman van de toekomst’ mogen opleiden. Hij heeft zijn steentje bijgedragen aan diverse projecten van Zwolle tot in hartje Amsterdam aan de Oudezijds Voorburgwal waar hij nog mooie herinneringen aan heeft.

Voldoening en plezier
Voor Gerrit is het een mooie tijd geweest binnen een club van fijne collega’s waarin je volop mag meedenken. “Voldoening en plezier uit je werk halen bij wat je ook doet, is heel belangrijk en dat ik iedereen ook toe en dat natuurlijk in goede gezondheid”, aldus Gerrit.

Pensionado
Donderdag 19 oktober heeft Gerrit op en top genoten van zijn laatste werkdag. De bouwplaats ‘De Tippe in Zwolle’ wordt ook bij Gerrit in zijn geheugen vastgepind, want hij is die dag warm onthaald op de bouwplaats door zowel zijn vrouw als zijn collega’s waar in alle vroegte voor hem een Timmerliedenlied is voorgedragen en met z’n allen werd deze dag begonnen met een gezamenlijk ontbijt.
En bij die feestelijke dag blijft het niet, want ook vrijdag 20 oktober wordt zijn pensioen feestelijk ingeluid.
Gerrit gaat samen met zijn vrouw relaxen, genieten en vooral veel leuke dingen ondernemen met de (klein)kinderen, maar zal ook zeker nog blijven klussen in en om het huis.

“Het ga jullie allemaal goed”, aldus Gerrit!
Wij wensen Gerrit zeker niet minder toe. Gerrit bedankt dat wij jou ‘onze collega’ mochten noemen.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2