Hans Onderdijk
met pensioen

Hans Onderdijk
met pensioen

Van werkvoorbereider tot kostendeskundige
Na zijn studie MTS-Bouwkunde, begon Hans eind jaren ’70 bij Schutte. Hij was 24 toen hij begon als assistent werkvoorbereider, maar door de jaren heen wist Hans zich te ontwikkelen van calculator tot kostendeskundige.

Terug in de tijd
Mooie herinneringen aan dit bedrijf draagt Hans zeker bij zich. Hij is trots op de verschillende projecten die hij heeft gecalculeerd, waaronder een bekende plek voor winkelende Zwollenaren, winkelcentrum ‘t Eiland in Zwolle, de vele kantoren en de laatste paar jaar appartementen en woningbouwprojecten. In de 42,5 jaar die Hans bij Schutte heeft gewerkt, kijkt hij met trots terug op de gezellige bedrijfsborrels, bedrijfsactiviteiten, maar bovenal de bedrijfstrip naar Portugal voor het 75-jarig jubileum en als laatste de jubileumreis van afgelopen jaar. Alle Schuttenaren bij elkaar hebben hem altijd een warm gevoel gegeven.

Verborgen talent
Een talent voor calculeren heeft Hans zeker, maar diep van binnen schuilt er ook een kunstenaar in Hans. Hij heeft enkele jaren moppen getekend en geschreven voor het Schutblad. Zelf noemt hij het ‘flauwe en leuke moppen’ die gingen over Familie Fruit.

Fijne werkomgeving
Schutte is volgens Hans een platte organisatie die oog heeft voor haar werknemers. Dit is één van de voornaamste redenen dat Hans al deze jaren werkzaam bleef bij Schutte.

Toekomst
Ook vertelt Hans ons over zijn toekomst na zijn tijd bij Schutte: “Door deze rare tijd gaat niets zoals gedacht maar reizen zal zeker in aanbod komen, daarnaast heb ik al vele jaren een calculatiebureau en om de komende tijd te vullen zal ik hier nog wel even mee doorgaan.”

“Ik wens Schutte natuurlijk het beste en een mooie actieve tijd toe. Het is een hechte ploeg, Ik hoop dat dat zo blijft. Nu stromen er al goede en uitdagende projecten binnen en ook dat mag voor in de toekomst blijvend zijn.”

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2