Jubilaris

Jubilaris

Koop de Vries viert zijn 25-jarig jubileum

En weer hebben wij een jubilaris in ons midden! Koop de Vries is vrijdag, 15 mei alweer 25 jaar bij de Schutteclub werkzaam.

Van varkensfokker naar gasfitter, maar uiteindelijk heeft hij toch de overstap gemaakt naar de bouw, waar hij met een ploeg van 4 timmerlieden door de voormalig technisch directeur Frans Beijaard binnenboord werd gehaald. Koop is een rasechte woningbouwer en komt dan ook graag in contact met de toekomstige bewoner(s) van de woningen waar hij vol passie en enthousiasme aan gewerkt heeft; ‘een tevreden bewoner met een piekfijn eindresultaat maakt mijn werk zo leuk en uitdagend’.

Wij kennen Koop als een echt mensen-mens. Koop is erg betrokken bij de organisatie en wordt met zijn lengte van 2 meter niet gauw ‘over het hoofd gezien’. Koop is altijd van de partij! Zeker als hij haring of vlees ruikt! Koop zet zich al jaren in voor onze Personeelsvereniging en verzorgt – samen met de overige organisatieleden – voor een goed vullend jaarprogramma.
Koop is binnen Schutte nog lang niet uitgekeken en er liggen nog genoeg uitdagingen voor hem op de loer. Als het maar woningbouw of renovatiewerk is, waar in teamverband gewerkt wordt met een geslaagd eindresultaat!

Vanwege de huidige Coronacrisis kunnen wij nu zijn jubileum niet groots vieren met haring en vlees, maar laten deze bijzondere dag zeker niet zonder feestelijkheden voorbij gaan. Wij wensen Koop nog een heleboel mooie jaren binnen Schutte!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2