Mercatorhof Waalwijk

We zijn in het eerste kwartaal van 2019 gestart met de bouw van 44 NOM woningen. Dit realiseren wij in de gewilde wijk Besoyen in Waalwijk. De woningen zijn bestemd voor diverse doelgroepen. Het plan bevat 44 all-electric comfortabele huurwoningen die zijn verdeeld in 7 blokken. Fase 1 bevat 3 blokken met 18 huurwoningen welke medio 2019 zijn opgeleverd.

Opdrachtgever Sustay Verantwoord Wonen en Alterra Vastgoed Architect Bureau 070 Start Bouw 1e kwartaal 2019 Oplevering 2e kwartaal 2019 BIM Project

NOM woningen

Een gasloze nul-op-de-meter woning (beter bekend als NOM) verwekt net zoveel energie zelf als dat het verbruikt. Dit wordt gerealiseerd doordat de woning voorzien is van duurzame energie-opwekkers zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Concreet houdt dit in dat bewoners geen omkijken meer hebben naar hun energierekening en dat deze woningen positief bijdragen aan de huidige klimaat uitdagingen.

Besoyen een gezellige wijk

Besoyen is de gezellige wijk waar project Mercatorhof wordt gerealiseerd. Het was oorspronkelijk een dorp tussen Waalwijk en Sprang en lag, in tegenstelling tot Waalwijk, op het grondgebied van Holland. Tot 1922 was het dorp een zelfstandige gemeente, waarna het een onderdeel van Waalwijk werd.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2