Welkom

Even voorstellen; onze nieuwe aanwinst in het Schutte-team

Met ingang van 1 juli verwelkomen wij Jeroen Geurts als commercieel directeur. Jeroen gaat onze directie versterken en de commerciële slagkracht verder vergroten. Hij heeft zijn kennis en ervaring opgedaan vanuit de directie en management van een middelgrote ontwikkelende bouwonderneming met maatschappelijk vastgoed als basis. Zijn visie op de markt, het sterke landelijke netwerk en expertise in het ontwikkelen en realiseren van accommodaties voor sport en onderwijs alsook welzijns- & cultuurgebouwen, is een gewenste aanvulling voor Schutte. Daarnaast heeft Jeroen veel ervaring in het samenwerken met een diversiteit aan opdrachtgevers vanuit de gemeentelijke overheid en het vastgoed en spreekt hij de taal van onze klant. Ook voor Jeroen staat de mens centraal, zowel de eindgebruiker als de opdrachtgever.

Met zijn enthousiasme en gedrevenheid gaan we samen bouwen aan een mooie toekomst, waarbij wij volgend jaar met elkaar het 100-jarig jubileum van Schutte mogen vieren.

We geven hem een warm welkom!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2