Welkom

Welkom

“Met een stevig fundament hebben we de basis voor de toekomst in huis”

Per 1 januari is Paul Dijkman de nieuwe directeur van Schutte bouw & ontwikkeling. Paul is geen onbekende in de bouwwereld en is onder meer partner bij Zenzo, een vooruitstrevende ontwikkelaar op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Met zijn kennis, ervaring én enthousiasme is hij een waardevolle toevoeging voor het team van Schuttenaren. Zijn speerpunten? Vooral voortborduren op het stevige fundament van Schutte. “Volgend jaar bestaan we 100 jaar, zo’n lange geschiedenis herbergt een goede basis voor de toekomst.”

Bouwen vanuit vertrouwen
Paul: “We hebben binnen Schutte een goede mix van ervaren en jonge mensen. Een fijne club van collega’s, met oprechte trots en vakmanschap. De wil om het goed te doen voor de klant staat voorop. Dat is iets wat me persoonlijk ook aanspreekt en dit bouwen we graag verder uit. Met een continue focus op samenwerken, ook met onze opdrachtgevers. Goed kijken naar elkaars belangen, luisteren en vooral ook gewoon doen.”

Blik op de toekomst
Schutte werkt veel voor woningcorporaties. “Dat blijven we continueren. Het sociaal maatschappelijk domein is prachtig om voor te werken. We leggen vooral het accent op energiezuinigheid, nul op de energiemeter. Die expertise en ervaring hebben we in huis. We streven naar zo laag mogelijke woonlasten, vooral ook voor mensen met een kleine portemonnee.”
In dit kader wordt ook ons innovatieve Woon4D-concept nog meer verduurzaamd. “Een slim bouwconcept, waarbij we aansluiten op de wensen van onze klanten en op een snelle en flexibele manier kunnen bouwen. Dit concept gaan we verder uitwerken met een duurzaam houtbouwsysteem.”

Daarnaast helpen we ook graag zorgpartijen aan passende huisvesting. Onze ervaring is dat goede huisvesting bijdraagt aan het optimaal inzetten van medewerkers, hetgeen een belangrijke uitdaging is gezien het personeelstekort in de zorg. Schutte heeft hier ervaring mee en onze ambitie is om dit verder uit te bouwen.

Vol energie staan we klaar voor onze klanten Paul maakt deel uit van het managementteam, dat verder bestaat uit Sharon Vilsterman (financieel manager) en Wim Brummel (hoofd productie). Samen zien ze er naar uit om energiek de koers voor de toekomst uit te zetten. Paul: “Ik heb Schutte altijd gevolgd. Ik ben er trots op dat ik mezelf nu ook Schuttenaar mag noemen!”.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2