Schuttenaar
aan het
woord

Schuttenaar
aan het
woord

Schutte als bouwsteen van mijn carrière
Met zijn HBO diploma Bouwkunde op zak staat Josafath Heuer in de startblokken om zijn gedrevenheid, zijn kennis en ambities in de praktijk te brengen bij Schutte. Hij is geen onbekende; want zijn succesvolle afstudeerstage bij ons vormde de aanleiding voor een officieel dienstverband.

Warm welkom
“Tijdens mijn stage verrichte ik marktonderzoek onder projectontwikkelaars en woningcorporaties. Mijn taak was om de wensen en behoeften ten aanzien van een specifiek bouwconcept boven water te krijgen. Met de aanbevelingen kan ik nu zelf aan de slag.” En juist dat aspect trekt Josafath in Schutte aan.

“De ruimte voor ontwikkeling, kansen zien en meewerken aan nieuwe projecten; Schutte is groot genoeg voor innovatie en vernieuwing, en compact genoeg om betrokken te blijven. Zo mocht ik als stagiair in het begin van mijn stageperiode direct mee met één van hun personeelsuitjes, dat was leuk.”

Josafath kijkt dan ook terug op een warm welkom: “Ik werd direct in het team opgenomen. De bereidheid om mij verder te helpen was én is groot. Collega’s staan voor je klaar. Deze open werkcultuur spreekt me aan en ik ben blij dat ik er deel van uitmaak.

Steentje bijdragen
Josafath gaat aan de slag als calculator. Een functie waarin hij alle vrijheid krijgt voor zijn persoonlijke ontwikkeling. “Doorgroeien naar BIM calculator is één van mijn ambities. Bovendien vind ik het digitalisatieproces waar Schutte momenteel inzit erg interessant. Het werken met 3D modellen, nieuwe software, een stukje informatiemanagement; ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Ik ben handig met computers en kan snel schakelen. We kunnen nog veel van elkaar leren.”

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2