Meerwaarde

Het resultaat van teamwork

De kracht van Schutte Bouw is samenwerking. Met elkaar, met onze partners en met onze klanten. Het vertrouwen dat zij ons geven en het plezier dat we hebben in ons werk, stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bedenken die de verwachtingen overtreffen.

Van huis uit zijn we een familiebedrijf met een sterke klantgerichtheid, innovatiekracht en ondernemerstraditie. Teamwork, korte lijnen en een groot verantwoordelijkheidsbesef zijn de basis van ons succes. Dat bereiken we met een flinke dosis toewijding, een gezonde portie ambitie en daadkracht én door continu in verbinding te staan met elkaar én onze klanten.

Samenwerken vanuit vertrouwen

Intern en extern bouwen wij vanuit vertrouwen: de juiste basis voor goede resultaten. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan een langdurige relatie. Zo raken we steeds beter op elkaar ingespeeld en  hebben we aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. Zodat wederzijds begrip leidt tot wederzijds vertrouwen.

Plezier en Vitaliteit

Zonder vitale en bevlogen medewerkers kunnen we ons werk niet goed doen. Daar zijn we ons heel goed van bewust. Vakbekwaamheid is een voorwaarde, maar plezier in je werk is minstens zo belangrijk.

We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten. Zodat we elke dag weer met veel enthousiasme aan mooie projecten kunnen werken. De energie die hierbij vrijkomt en het plezier dat we uitstralen, werkt aanstekelijk op onze klanten. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst.

Bekijk onze vacatures

Verbinding en Teamgericht handelen

Wij werken altijd samen in teams, zorgen met elkaar voor goedlopende processen. Korte lijnen met onze klanten en partners zorgen voor optimale producten en resultaten. Maar ook interne verbondenheid vinden wij belangrijk. Zodat we van elkaar weten wie we zijn, wat onze sterke en minder sterke punten zijn en hoe we elkaar kunnen helpen om als individu én als team te groeien.

Innovatief en continu verbeteren

Innovatie zit in ons DNA, al sinds de oprichting in 1924. Door telkens een stapje verder te gaan en te blijven leren, groeien en verbeteren we. Zo inspireren en stimuleren we elkaar om onze  kennis en ervaring te delen. Op die manier blijven we ons voortdurend ontwikkelen en kunnen we tijdig anticiperen op marktkansen. Onze opdrachtgevers kunnen wij hierdoor nóg beter van dienst zijn

Creativiteit

Wij verdiepen ons in onze klanten en eindgebruikers. Door met creatieve adviezen en oplossingen te komen, worden niet-haalbare projecten haalbaar. Zo leveren we continu meerwaarde aan onze klanten.

Samen gaan we op zoek naar originele ideeën, oplossingen en werkwijzen. Zo zetten we onze kennis, kunde en ervaring in om creatief en innovatief om te gaan met verschillende projecten en werksituaties.

Lees meer over onze expertise

Resultaatgericht

Door in goede samenwerking onze verantwoordelijkheid te nemen, halen wij iedere dag het beste uit onszelf. We zeggen wat we doen en we doen wat we beloven. En het liefst nog een beetje meer. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat. En willen we succesvol zijn in de dingen die we doen. Ieder volgend project is voor ons weer een uitdaging om het nóg weer beter te doen dan het vorige. Zo willen we voor ieder project maatwerk leveren dat écht toegevoegde waarde heeft. Voor de klanten én voor de samenleving.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2