Onze opdracht-
gevers

Hoe overtref je verwachtingen?

Positief verrassen, dat is wat Schutte Bouw doet. Samen met onze opdrachtgevers werken we iedere dag aan oplossingen die ieders verwachtingen overtreffen. Dat zijn niet per definitie oplossingen waar de klant om vraagt, maar wel altijd oplossingen waar behoefte aan is. Gewoon een kwestie van doorvragen en meedenken.

 

Woon4D

“Strak georganiseerd proces en concept”

‘Met het bouwteam hebben we gedurende de korte bouwperiode een aantal keer de tussenstand opgemaakt. Dat verliep goed, juist omdat het concept en het proces zo strak georganiseerd waren. Daar hebben we met bewondering naar gekeken, want je vraagt nogal wat van de bouwer, maar ook van de onderaannemers.

A. van Iterson – Projectleider Openbaar Belang

Woon4D

“Een conceptwoning die paste binnen het plaatje”

‘Natuurlijk is prijs belangrijk, maar het ging ons primair om de planning. Tevens vonden we het belangrijk dat een bouwbedrijf de woningen nul op de meter kon bouwen. Schutte bouw & ontwikkeling had hierin verreweg de beste papieren én kon ons de garantie geven om aan die eisen te voldoen. Ze bleken een conceptwoning te hebben die paste binnen het plaatje’

E. van de Linden – Hoofd Vastgoed Openbaar Belang

Gestapeld Wonen

“Opdracht klantgericht en perfect ingevuld”

“Ondanks de tijdsdruk heeft Schutte kordaat gehandeld. Ze zijn zeer klantgericht. De opdracht is perfect ingevuld.”

J. Horst – Vestigingsmanager Leeuwtechniek

Gestapeld Wonen

“Een plezierige samenwerking”

“De samenwerking voor het project Geert Groote is plezierig verlopen. We zaten op dezelfde golflengte en ik ben tevreden over de manier van werken. Aan het einde van de bouwperiode hebben we samen de puntjes op de i gezet. De bewoners waren tevreden en de punten na oplevering zijn op tijd opgepakt en opgelost door Schutte.”

D. Wierstra – Projectleider Realisatie & Beheer SWZ

Gestapeld Wonen

“Goede afstemming van de communicatie”

“Alles is goed verlopen, we hebben drie jaar lang gewerkt met z’n allen. De communicatie was onderling goed afgestemd. Er was een eigen plan voor een vrije opdracht in de markt, dat plan is gerealiseerd en paste binnen de randvoorwaarden. Ook de oplevering aan de huurders is heel goed gegaan. Belangrijker nog: het was allemaal op tijd klaar.”

D. Slatman – Accolade (woningcorporatie Heerenveen)

Renovatie

“Het is mooi geworden. Zeer positieve ervaring!”

“Wij zijn erg tevreden. Het is mooi geworden. Er was zeer goed overleg, zowel met de corporatie als met het uitvoerend personeel. Een zeer positieve ervaring.”

G. Pas – Bewoner Tolhuis Nijmegen

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2