Oplevering appartementencomplex Arnhem – 93 appartementen

Vorige week leverden wij aan Edelwonen het appartementencomplex aan Kroonpark 10 in Arnhem op. De Robijn, de naam van het appartementencomplex, biedt 93 moderne en comfortabele woningen.

In april zijn we gestart met het leeghalen van het kantoorpand, welke voorheen in gebruik was door een ICT bedrijf. Onlangs leverden wij het kantoorpand aan de Kronenburgsingel al op, nu volgt kort daarna dus Kroonpark 10. Met een grootte variërend tussen de ruim 22 m2 tot wel 81 m2 en van alle gemakken voorzien biedt de Robijn in Arnhem comfortabele woningen. Ze beschikken over een  woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en over een eigen meterkast buiten het appartement.

Een standaard

Samen met Edelwonen en onze eigen partners is er een standaard ontwikkeld voor het snel bouwen van appartementen. De werkzaamheden worden altijd gestart met het volledig strippen van de bestaande kantoorinrichting. Daarna worden de vloeren geëgaliseerd en wordt er gestart met bouwen. Seperaat aan deze bouwstroom worden de algemene ruimten voorzien van een nieuwe afwerking. Aan de buitenzijde worden, als maatregel tegen het wegverkeerslawaai, voorzieningen getroffen om het geluidsniveau in de appartementen te dempen. Zo wordt er glas vervangen en zijn er Silent Air elementen aan de gevel gehangen.

Onderaannemers waar we mee samenwerkten tijdens deze transformatie zijn:

– Wouters Totaal Afbouw
– Breman Installatietechniek
– Van Ginkel Afbouw
– WURKS Vloerafwerkingen
– Wessels Tegelwerken
– VNS Sloopwerken

Nog meer transformaties

Dit project aan Kroonpark 10 is één van de locaties waar wij bouwen in opdracht van Bouwhuis Groep. Naast dit kantoorpand wordt in januari gestart met het pand aan Kroonpark 6. Hier worden 80 appartementen gebouwd.

Naast Arnhem wordt nu in Maarssen volop getransformeerd, hier gaat het om 294 appartementen.