Oplevering appartementencomplex Arnhem

Vorige week hebben we het appartementencomplex aan de Kronenburgsingel in Arnhem opgeleverd aan Edelwonen. In dit kantoorpand, waar voorheen een zorginstelling gebruik van maakte, zijn 51 appartementen gerealiseerd.

Op 15 en 16 oktober ontvingen de huurders de sleutels. De appartementen beschikken over een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en een eigen meterkast buiten het appartement. Binnen 6 maanden is het kantoorpand gestript, zijn de appartementen gebouwd en opgeleverd. Deze snelle bouw is onder andere te danken aan de prettige samenwerking met de onderaannemers.

Onderaannemers waar we mee samenwerken tijdens deze transformaties zijn:

– Wouters Totaal Afbouw
– Breman Installatietechniek
– Van Ginkel Afbouw
– WURKS Vloerafwerkingen
– Wessels Tegelwerken
– VNS Sloopwerken

Dit project aan de Kronenburgsingel is één van de locaties waar wij bouwen in opdracht van Bouwhuis Groep. De transformaties worden gebouwd met het door Bouwhuis Groep ontwikkelde Edelwonen concept. Naast de Kronenburgsingel transformeren wij op nog twee locaties  in Arnhem. De bouw transformatie van 93 appartementen is al gestart. De transformatie naar 80 appartementen zal begin 2019 worden gestart. Naast Arnhem wordt nu in Maarssen volop getransformeerd, hier gaat het om 294 appartementen.

Meer informatie over de transformaties in Maarssen is op deze  pagina te vinden.