Oplevering appartementencomplex in Zwolle voor SWZ

Gisteren hebben we het tweede appartementencomplex Geert Groote 4 aan de Geert Grootestraat in Zwolle opgeleverd. Dit project was onderdeel van een opdracht van woningstichting SWZ voor de realisatie van twee appartementengebouwen in de wijk Dieze-Oost. Het andere appartementencomplex Geert Groote 3 hebben we een aantal weken geleden opgeleverd.

SWZ, Schutte bouw & ontwikkeling, appartementencomplex, Geert Grootestraat ZwolleDe gebouwen bevatten elk 22 huurappartementen. Het ontwerp is afkomstig van Beltman Architecten uit Enschede. De gebouwen springen in het oog door het fraaie schoonmetselwerk en het unieke ontwerp van de balkons.

Een bewoonster (zie foto) van één van de appartementen is erg blij met haar nieuwe lichte appartement, vooral door het mooie plekje en het grote balkon. Ze was ook zeer te spreken over het hoge afwerkingsniveau van het appartement. De wijk Dieze-Oost in Zwolle is twee mooie gebouwen rijker, de opdrachtgever SWZ is tevreden en wij zijn trots op het eindresultaat.

Lees meer over het project