Over Schutte

In de bouw en vastgoedmarkt het verschil maken door eindgebruikers en bewoners écht te begrijpen. Dat is wat Schutte doet bij het ontwikkelen en realiseren van duurzame woon- en werkomgevingen. Onze klantgedreven innovaties en concepten werken doordat wij naar onze klanten luisteren en daadwerkelijk iets doen met hun wensen. Daar doen we het voor.

Onze belofte

Wij begeleiden en ontzorgen onze opdrachtgevers, zelfs ná de sleuteloverdracht.
Dit doen we elke dag met trots en plezier, met een team van enthousiaste, betrokken en vakkundige collega’s. Als de eindgebruiker zich thuis voelt zijn wij tevreden.

Solide basis

Als onderdeel van ASVB beschikt Schutte over een solide basis en een breed innovatief netwerk. We hebben daardoor alles in huis om onze klanten alle aandacht te geven die ze verdienen. Mensgedreven innovatie en creativiteit, dat is wat we bieden.

Vertrouwen

Schutte bouw & ontwikkeling werkt en levert op basis van vertrouwen. We komen afspraken na, leveren kwaliteit en vinden het halen van planningen vanzelfsprekend. Bouwen is mensenwerk en mensen werken optimaal samen als ze elkaar vertrouwen. We werken met vaste partners, die we door jarenlange samenwerking goed kennen en vertrouwen. Opdrachtgevers zien dit terug in de kwaliteit van levering en waarderen onze aanpak in het realiseren van projecten.

Onderdeel van ASVB

Schutte bouw & ontwikkeling is onderdeel van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) uit Deventer. ASVB is een in Nederland bekend, succesvol netwerk van bouwgerelateerde (kennis)ondernemingen in Nederland, Duitsland en België. Door de krachten te bundelen, maken de bedrijven onderling gebruik van elkaars kennis, expertise en ervaring. ASVB geeft een impuls aan de innovatieve ontwikkeling en levert extra financiële draagkracht.

ASVB, logo

Voor wie?

  • Ontwikkelaars
  • Corporaties
  • Onderwijsinstellingen
  • Overheid
  • Semi-overheid
  • Zorginstellingen