Kwaliteit borgen

Schutte bouw & ontwikkeling beschikt over een aantal certificaten op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu en klanttevredenheid. Hierdoor laten wij zien dat we doen wat we beloven en we kunnen onszelf verbeteren. De certificeringen zijn afkomstig van onafhankelijke instanties.

Certificaten

VCA**VCA logo, VGM, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

De Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is een veelzijdig programma waarmee Schutte wordt getoetst en gecertificeerd op het VGM-beheersysteem.

Bekijk het certificaat van Schutte

ISO 9001

ISO logoDe ISO 9001 is de wereldwijde norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Door middel van ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgen we continue verbetering van kwaliteit, zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Simpel gezegd: we zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en we bewijzen het.

Bekijk het certificaat van Schutte

 

FSC® en PEFC™

FSC logo, keurmerk voor verantwoord bosbeheerWereldwijd zijn er twee internationaal erkende systemen voor certificering van verantwoord bosbeheer en de handelsketen: FSC® en PEFC™. Schutte beschikt over beide certificaten.

FSC®

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Bekijk het certificaat van Schuttepefc-logo, duurzaam bosbeheer

PEFC™

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor mens, planeet en people, planet & profit.

Bekijk het certificaat van Schutte

Stichting Klantgericht Bouwen

Wij zijn lid van Stichting Klantgericht Bouwen, een stichting zonder winstoogmerk. Deze stichting voert onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken uit voor leden. Op Bouwnu.nl staat een compleet overzicht van alle aannemers met hun kwaliteiten, aangevuld met beoordelingen van klanten.

Ga naar Bouwnu.nl

 

Predicaat Excellent Concept

Stichting Excellent Conceptueel Bouwen wil de markt duidelijkheid verschaffen over de betrouwbaarheid van concepten. Schutte beschikt over het Predicaat Excellent Concept dat zij uitgeven voor ons Woon4D-concept. Hiermee kunnen wij onszelf onderscheiden en voortdurend het concept verbeteren. Het helpt vragers ‘het kaf van koren te scheiden’ en maakt de markt transparant. Binnen het predicaat zijn wij ook in het bezit van het label nul-op-de-meter (NOM).

Bekijk het predicaat van Schutte