Werken bij Schutte bouw & ontwikkeling

Schutte als werkgever

Als professioneel ontwikkeld bouwbedrijf hebben wij aandacht voor onze medewerkers hoog in het vaandel staan. In ons werkklimaat groeien we samen en zo halen we het beste uit onszelf. Daarnaast bieden we natuurlijk uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij ons zijn de communicatielijnen kort, no-nonsense. We geven leiding met positieve aandacht en houden onze werksfeer informeel. Onze sociaal actieve bedrijfscultuur is iets waar we trots op zijn.

Schutte stimuleert en motiveert

De directie van Schutte stelt zich op als stimulator én motivator met aandacht voor de medewerkers. Vanuit hun voorbeeldfunctie wordt de bedrijfscultuur uitgestraald, waarbij de deur altijd openstaat en de drempel voor iedereen laag is.

Schutte innoveert en verbetert

Ontwikkelingen op gebied van innovatie draagt de directie uit naar de organisatie op een verantwoorde en gedoseerde manier. We verzekeren succes op korte én lange termijn door extra aandacht te geven aan het opvolgen en bewaken van verbeterinitiatieven.

Vacatures

Bekijk alle vacatures

Onze kernwaarden

De doelen van Schutte realiseren we samen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een aantal kernwaarden met ons delen:

  • resultaatgerichtheid
  • inlevingsvermogen
  • integriteit/loyaliteit
  • zelfbewustzijn
  • samenwerkingsvermogen

Stage en open sollicitatie

Stage

Schutte bouw & ontwikkeling is een erkend leerbedrijf dat leerlingen mag begeleiden en opleiden in de bouw. Medewerkers van Schutte worden opgeleid tot leermeesters en nemen studenten van hogescholen en universiteiten mee in het vakgebied.

Stageplekken zijn altijd in overleg beschikbaar.

Open sollicitatie

Als modern ontwikkeld bouwbedrijf staat Schutte bouw & ontwikkeling altijd open voor mensen die een bijdrage kunnen leveren met hun kennis en ervaring. Ongetwijfeld hebben we in de toekomst nog veel meer enthousiaste en kundige mensen nodig. Iets voor u?

Open sollicitaties, voorzien van een CV, stuurt u
naar K. Kroeze, kkroeze@schuttebouw.nl.