Bergkwartier aan het Water - 13 koopwoningen - Zeewolde

Schutte bouw & ontwikkeling bouwt 13 woningen aan het Wolderwijd in Zeewolde. Het zijn tien twee-onder-één-kapwoningen en drie dijkwoningen in het plan Bergkwartier aan het Water. 

Dit plan heeft een fantastische ligging voor de water(sport) liefhebber. Het Tulpeiland en de jachthaven liggen op steenworp afstand. Strand Horst is tevens bereikbaar met een pondje.

Architectuur

De woningen zijn ontworpen door I_KB architecten in Lochem. Beide woningtypen vallen op door het gebruik van twee steensoorten in het metselwerk. De woningen krijgen hierdoor een strakke en moderne, maar toch natuurlijke uitstraling.

Twee-onder-één-kapwoningen

De ruime twee-onder-één-kapwoningen beschikken standaard over een luxe, moderne badkamer en toilet. Daarnaast zijn de woningen voorzien van grote openslaande tuindeuren, een garage en een parkeerplaats op eigen terrein. De kopers hebben veel keuzevrijheid om de woning naar eigen wens te maken. Ze kunnen de woning bijvoorbeeld uitbreiden met een erker of topgevel aan de voorkant, een carport en een uitbouw aan de achterkant. De keuken is zowel aan de voor- als achterkant van de woning te plaatsen. Een extra slaap- of werkkamer op de zolder is ook mogelijk.

Dijkwoningen aan het Wolderwijd

In hetzelfde plan komen ook drie dijkwoningen, direct gelegen aan het Wolderwijd. Uniek aan deze woningen is de ruime woon- en eetkamer met balkon op de eerste verdieping. Vanaf het balkon hebben de bewoners vrij uitzicht over het water. Op de begane grond is een ruime tuinkamer gesitueerd.

Volg de bouw van deze woningen via Facebook

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over BIM

Opdrachtgever
Eigen ontwikkeling
Architect
I_KB architecten, Lochem
Start bouw
Naar verwachting najaar 2017
Oplevering
Naar verwachting zomer 2018
BIM
Project