Breecamp – 18 woningen – Zwolle

Schutte bouw & ontwikkeling heeft in Zwolle in de wijk Breecamp in Stadshagen 18 duurzame woningen gerealiseerd. We waren eindverantwoordelijk voor het ontwerp en de integrale realisatie van de woningen.

Alle 18 woningen aan de Jac. P. Thijsselaan en Van Oortstraat zijn door Sustay verkocht aan a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. Ze zijn als vrije sector huurwoningen in de markt gezet.

Duurzame woningen

De ruime woningen onderscheiden zich in twee types en zijn gelegen rondom een mooi hofje. Alle woningen zijn voorzien van duurzame stadsverwarming in combinatie met zonnepanelen. Door de hoge isolatiewaarde en de zonnepanelen hebben de woningen een EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0. Hierdoor hebben de bewoners zeer lage energielasten.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over het Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over BIM

Opdrachtgever
Sustay | verantwoord wonen, Utrecht
Architect
IK_B Architecten, Lochem
Start bouw
Oktober 2015
Oplevering
April 2016
BIM
Project