De Saffier - 51 appartementen - Arnhem

Ten gevolge van de hoge leegstand van kantoorgebouwen en de wens om meer (sociale) huurwoningen te creëren hebben wij onze mouwen opgestroopt. In opdracht van Edelwonen transformeren wij een voormalig kantoorpand (De Saffier) naar 51 appartementen.  

De appartementen

Met een grootte variërend tussen de ruim 31 tot wel 67 m2 en van alle gemakken voorzien biedt de Saffier in Arnhem comfortabele woningen. Wonen in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving dankzij cameratoezicht, bewaakte parkeerplaatsen en fietsenstalling. De Saffier Arnhem is nabijgelegen aan het populaire winkelcentrum Kronenburg en heeft een prachtig uitzicht over de stad. Mede vanwege de ligging aan de afrit van de A325, Arnhem-Nijmegen is de locatie uitstekend bereikbaar. De appartementen worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Halverwege september worden de huurwoningen opgeleverd.

Het voormalige kantoorpand bestaat uit 6 bouwlagen. Het huis-concept van Edelwonen wordt uitgevoerd in de appartementen wat betekent dat de appartementen volledig gestoffeerd zijn.

Snel, sneller, snelst!

Samen met Edelwonen en onze eigen partners is er een standaard ontwikkeld voor het snel bouwen van appartementen. De werkzaamheden zijn gestart met het volledig strippen van de bestaande kantoorinrichting tot en met de kernen. Hierna zijn de vloeren geëgaliseerd en is gestart met het bouwen. Seperaat aan deze bouwstroom zijn de algemene ruimten voorzien van een nieuwe afwerking. Aan de buitenzijde zijn, als maatregel tegen het wegverkeerslawaai, voorzieningen getroffen om het geluidsniveau in de appartementen te dempen. Zo is er glas vervangen en zijn er Silent Air elementen aan de gevel gehangen.

De voorlopige ontwerpen zijn aangeleverd door Kienhuis bouwmanagement in opdracht van Edelwonen. Op basis van deze ontwerpen zijn de plattegronden verder door ons ontwikkeld.

Wilt u meer informatie over huren? Op de website van Edelwonen vindt u dit.

Opdrachtgever
Edelwonen
Architect
Kienhuis bouwmanagement
Start bouw
Maart 2018
Oplevering
Medio september 2018