Frankhuis - 32 woningen - Zwolle

In opdracht van Sustay | verantwoord wonen heeft Schutte bouw & ontwikkeling in de wijk Frankhuis aan de Bastionstraat in Stadshagen te Zwolle 32 woningen gerealiseerd.

12 woningen zijn door Sustay verkocht aan a.s.r. vastgoed vermogensbeheer en zijn als vrije sector huurwoningen in de markt gezet. De andere 20 woningen zijn als koopwoningen verkocht.

Architectuur

De ruime rijk gedetailleerde huur- en koopwoningen,ontworpen door IK_B Architecten, hebben een jaren ´30 architectuur met een klassieke en eigentijdse uitstraling. Ze zijn gelegen rondom een hofje of beschikken over een mooi groen uitzicht.

Duurzame woningen

Zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit maken de woningen energiezuinig. Verder zijn de woningen voorzien van een duurzame cv-installatie, in combinatie met zonnepanelen. Door de hoogwaardige isolatie wordt een EPC-waarde van 0,4 behaald. Hierdoor kennen de woningen zeer lage woonlasten.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over het Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over ons BIM

Opdrachtgever
Sustay | verantwoord wonen, Utrecht
Start bouw
Fase 1: 30 woningen - oktober 2015 | Fase 2: 20 woningen - maart 2016
Oplevering
Fase 1: 30 woningen - april 2016 | Fase 2: 20 woningen - juli 2016
Architect
IK_B Architecten, Lochem
BIM
Project