Het Element - 20 woningen - Zeewolde

In Bergkwartier Laag, de uitbreidingswijk van Zeewolde, heeft Schutte bouw & ontwikkeling 20 woningen ontwikkeld en gerealiseerd.

Vier type woningen

De woningen van Het Element zijn in vier verschillende types uitgevoerd. Deze types onderscheiden zich in twee-onder-een kapwoningen, tussenwoningen, ruime tussenwoningen en hoekwoningen.

Wens van de koper stond centraal

Schutte is voor het gehele traject vanaf het ontwerp tot en met de oplevering eindverantwoordelijk. De wens van de koper stond tijdens het hele bouwproces centraal. Elke woning is geheel op maat en naar wens van de koper afgebouwd.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over BIM

Opdrachtgever
Eigen ontwikkeling
Architect
Looman Architecten, Zeewolde
Start bouw
April 2016
Oplevering
September 2016
BIM
Projecten