Kernhem - 15 woningen - Ede

Schutte bouw & ontwikkeling heeft 15 duurzame eengezinswoningen in de wijk Kernhem te Ede gerealiseerd. Dit prachtige project maakte deel uit van een uitbreidingsplan.

De woningen in de wijk Kernhem zijn in negen verschillende types gebouwd, waaronder twee-onder-één-kapwoningen, geschakelde woningen en brede geschakelde woningen. De opdracht is gefaseerd uitgevoerd. Fase I bestond uit de realisatie van  de 11 rijwoningen en fase II bestond uit de twee-onder-één-kapwoningen. Beide fases hadden een bouwtijd van 13 weken.

Duurzame woningen

Door toepassing van vloerverwarming, een natuurlijk ventilatiesysteem en hoogwaardige isolatie zijn de woningen uitermate duurzaam en halen ze een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van <0,6.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over het Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over BIM

Opdrachtgever
Eigen ontwikkeling
Architect
Inbo Architecten, Woudenberg
Start bouw - 11 rij woningen
Januari 2012
Start bouw 2^1 kap woningen
Augustus 2012
Oplevering - 11 rij woningen
Medio Maart 2012
Oplevering - 2^1 kap woningen
Oktober 2012
BIM
Project