Kernhem West B - 29 woningen - Ede

In opdracht van Lithos Bouw en Ontwikkeling bouwen we 29 woningen op een braakliggend terrein in Ede. Aan de rand van Ede komt een kleurrijk nieuwbouwplan met markante dakvormen. Een bijzonder mooie samenwerking met ons ASVB zusterbedrijf. De overige kavels op het terrein worden momenteel nog uitgegeven aan verschillende bouwbedrijven. We zullen januari 2019 starten met de bouw. De maand van oplevering is nog onbekend.

Op het terrein zullen 29 woningen gebouwd worden met een bijzondere architectuur:
-          2 vrijstaande woningen
-          5 2^1 kap woningen
-          1 blok rijwoningen met beukmaat 5700
-          (verhuur) 2 blokken rijwoningen met tussenwoningen beukmaat 5400 en hoekwoningen beukmaat 5700

EVD Architecten uit Duiven heeft de taak op zich genomen om de woningen te ontwerpen en vorm te geven. De huurwoningen hebben een speels uiterlijk gekregen. Dit komt doordat er grote overstekken in het dak zitten en de daklijnen van hoog naar laag lopen. De metselstenen zijn op verschillende manieren verwerkt wat een afwisselend beeld geeft.

Start verkoop

De verkoop van de woningen is woensdag 30 mei van start gegaan. De verkoop ligt in handen van Si-No Makelaars en Wilhem makelaars. Inmiddels is 70% van de woningen verkocht, voor het resterende deel geldt dat de laatste puntjes nog op de i gezet moeten worden. Er is slechts nog één woning beschikbaar, benieuwd? Klik hier.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt in combinatie met een aantal extra wensen van de opdrachtgever. De woningen worden prefab gebouwd en zullen ons standaard E en W pakket bevatten. De woningen worden verwarmd op basis van stadsverwarming, beneden vloerverwarming en boven worden standaard radiatoren geplaatst. Door middel van het WOON4D-concept zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over BIM

Opdrachtgever
Lithos Bouw en Ontwikkeling
Architect
EDV Architecten, Duiven
Start bouw
Januari 2019
Oplevering
Nog niet bekend
BIM
Project