MorschHove - 10 koopwoningen - Leiden

In de wijk Morsch Hove in Leiden heeft Schutte bouw & ontwikkeling 10 riante (koop)woningen gerealiseerd, in opdracht van Alsumex BV.

Wensen koper centraal

Deze familiewoningen beschikken over een riante living met halfopen woonkeuken en vier slaapkamers. Het totale woonoppervlak varieert van 144 m² tot 156 m². Elke woning beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen grond.

De wensen van de koper stonden centraal. Elke woning is hoogwaardig afgewerkt en geheel op maat en naar wens van de koper afgebouwd.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over het Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over ons BIM

Opdrachtgever
Alsumex BV, Den Haag
Architect
Swieten Partners Architecten, Leiden
Start bouw
December 2013
Oplevering
Augustus 2014
BIM
Project