Nultredenwoningen - Rijkevoort

Schutte bouw & ontwikkeling heeft in opdracht van Stichting Mooiland 11 nultredenwoningen gerealiseerd aan de Pleinstraat te Rijkevoort in Noord-Brabant.

Uniek aan dit project is dat de woningen in 14 weken gebouwd zijn. Wij waren eindverantwoordelijk voor het ontwerp en de gehele realisatie (turn-key overeenkomst).

Nultredenwoning

Een nultredenwoning is een woning waarin alle primaire voorzieningen, zoals de keuken, woonkamer, badkamer en één slaapkamer, op de begane grond zitten. Daardoor zijn deze woningen uitermate geschikt voor senioren.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over het Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over BIM

Opdrachtgever
Stichting Mooiland, Ede
Architect
De Bruin Architecten, Zwolle
Start bouw
Augustus 2013
Oplevering
December 2013
BIM
Project