Tiendplein - 19 woningen - Oeffelt

In opdracht van Mooiland Vastgoed uit Ede heeft Schutte bouw & ontwikkeling 19 nultredenwoningen gerealiseerd aan het Tiendplein in Oeffelt.

Door toepassing van het Woon4D-concept zijn de woningen in slechts 13 weken gebouwd.

Nultredenwoningen

Nul-treden betekent dat alle voorzieningen op de begane grond aanwezig zijn. Naast woonkamer en keuken zijn ook de bad- en slaapkamer op de begane grond gesitueerd, waardoor de woningen uitermate geschikt zijn voor senioren.

Twee fases

Het project is in twee fases uitgevoerd; fase 1 (8 woningen) en fase 2 (11 woningen). Schutte bouw & ontwikkeling was eindverantwoordelijk voor zowel de bouwkundige als de installatietechnische werkzaamheden.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over het Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over ons BIM

Opdrachtgever
Mooiland Vastgoed B.V., Ede
Architect
Architectenbureau Koos van Lith, Nijmegen
Start bouw
Fase 1 September 2014 Fase 2 Maart 2015
Oplevering
Fase 1 December 2014 Fase 2 Juni 2015
BIM
Project