't Loo - 8 koopwoningen - Oldebroek

In opdracht van UWOON heeft Schutte bouw & ontwikkeling acht betaalbare (koop)woningen gerealiseerd voor starters in Oldebroek. Deze woningen zijn energiezuinig en gelegen aan de Beltgravenweg in de bosrijke omgeving 't Loo.

Door toepassing van het Woon4D-concept was het mogelijk om alle woningen in slechts 13 weken te bouwen. Gedurende het bouwtraject stond de vraag en wensen van de nieuwe bewoners centraal.

Speels ontwerp

Deze duurzame woningen in twee verschillende varianten zijn door I_KB architecten uit Lochem ontworpen. De verrassende architectuur is gekenmerkt door een speelse en levendige uitstraling.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over het Woon4D-concept

Contractvorm

Schutte heeft het project in bouwteam uitgevoerd en was eindverantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van zowel het ontwerp, de bouwkundige als de E&W installatietechnische werkzaamheden.

Opdrachtgever
UWOON, Harderwijk
Architect
I_KB architecten, Lochem
Start bouw:
Juni 2014
Oplevering
Oktober 2014