Villa Park d’ Este - 13 appartementen - Bennekom

Op het terrein van Villa Park d’ Este te Bennekom hebben we drie royale, luxe appartementencomplexen met parkeerkelder gerealiseerd.

De drie gebouwen bieden plaats aan in totaal 13 appartementen variërend in omvang van 105 m² tot 310 m².

Ieder appartement is uniek

Elk appartement is anders ingedeeld. Bij de indeling is rekening gehouden met het uitzicht vanaf de balkons en woonkamer. De wensen van de kopers stonden centraal. Elke woning is hoogwaardig afgewerkt en geheel op maat en naar wens van de koper afgebouwd.

Parkeerkelder en berging

Park Villa d’Este beschikt over een parkeerkelder voor de privéparkeerplaatsen van de bewoners en een aantal extra plekken. In de parkeerkelder zit ook voor ieder appartement een afsluitbare berging, naast de inpandige berging in de appartementen zelf.

Woon4D

De woningen van dit project zijn volledig conform ons Woon4D-concept uitgewerkt. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, onze kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller en kwalitatief hoogstaand en voordeliger te bouwen.

Lees meer over het Woon4D-concept

Bouw Informatie Model (BIM)

Dit project is in BIM uitgewerkt. Met behulp van ons BIM werken we een project vanaf voorlopig of definitief ontwerp uit naar een omgevingsvergunning en werktekeningen. Dit in één keer slim en goed, zodat de vele traditionele stappen in tekenwerk niet nodig zijn. Schutte beheerst de BIM-techniek als geen ander. Al jaren zijn wij bekend met het opzetten van een goede BIM-structuur. We hebben een eigen team van BIM-specialisten in huis.

Lees meer over BIM

Opdrachtgever
Auto Heida B.V.
Architect
Van der Spek Bouwkundig Ontwerp en Adviesbureau
Start bouw
Mei 2015
Oplevering
Begin 2016
BIM
Project