53 woningen
Bergen
op Zoom

In opdracht van BPD Ontwikkeling BV realiseren wij 53 woningen op de Markiezaten in Bergen op Zoom. Dit doen wij in samenwerking met Aan de Stegge Roosendaal met behulp van ons Woon4D 1.0 concept. Wij hebben een gevarieerd aanbod ontwikkeld, bestaande uit 26 rijwoningen, 13 twee-onder-één-kapwoningen, 2 vrijstaande woningen en 11 waterwoningen.
De woningen zijn erg gewild en in een kort tijdsbestek allemaal verkocht.

Opdrachtgever BPD Ontwikkeling BV Architect Theo Verburg Architecten Start Bouw april/mei 2022 Oplevering april/mei 2023

Verschillende kappen en gevelstenen

De rijwoningen hebben gevarieerde kappen, waaronder een langskap, tuitgevel of combinatiedwarskap.
Een aantal woningen is voorzien van een houten pergola.

De twee-onder-één-kapwoningen krijgen een kap met royale overstek. Door de verschillende uitvoeringen in kappen en gevelstenen ontstaat er een dynamisch straatbeeld.

Waterwoningen

De waterwoningen zijn drielaags met een platdak en beschikken over zes slaapkamers. De achtertuin is aangrenzend aan het water. De woningen zijn in de basis al voorzien van een uitbouw. De grote kozijnen zorgen voor veel daglicht in de woningen.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2