49 woningen
Besterburen
Zwolle

In de Zwolse woonwijk De Tippe, aan de westzijde van Stadshagen, realiseren wij 49 woningen Besterburen, bestaande uit verschillende afmetingen.

Opdrachtgever VanWonen Vastgoedontwikkeling Zwolle Architect Cees de Bruijn Architecten Start Bouw Mei - 2023 Oplevering eind 2023 Concept Woon4D 1.0

Voor elk wat wils

Het nieuwbouwplan kent een diversiteit aan woningtypen, dus voor ieder wat wils in een gezonde leefomgeving met speciale aandacht voor circulariteit, klimaatadaptief en duurzaamheid.

Verschillende woningtypen

Het plan bestaat nu uit 10 twee-onder-één-kapwoningen, 5 hoekwoningen en 34 rijwoningen.

Het plan wordt uitgevoerd volgens ons bouwsysteem Woon4D bestaande uit betoncasco kanaalplaatvloeren, gevelmetselwerk met houtaccenten.
Het hemelwater wordt afgevoerd via infiltratiekratten.

Mandelig terrein

Het binnenterrein/parkeerplaatsen is een mandelig terrein. Dat wil zeggen dat de bewoners verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud, inclusief waterhuishouding van het buitengebied, verlichting, groen en bestrating.

 

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2