Theaterkwartier Lelystad

Lelystad wordt een stukje mooier met de komst van het nieuwe Theaterkwartier in Lelystad. Wij realiseren daar in opdracht van Four-D 57 appartementen met commerciële ruimten en parkeergarage en 5 grondgebonden woningen. Eind 2022 verwachten wij het project op te leveren.

lees hier meer over onze projecten

Maatwerk Projecten

91 woningen en appartementen Bunnik

Op dit moment zijn volop bezig met de bouw van een kleinschalige nieuwbouwwijk, bestaande uit 91 woningen en appartementen in Bunnik. Deze zijn verdeeld over een appartementencomplex van 27 woningen, een appartementencomplex van 48 woningen en 10 Woon4D2.o woningen. Daarnaast zijn er ook nog twee-onder-één kap-woningen in uitvoering.

Lees hier meer over onze projecten

36 zorgwoningen Wolvega

Tr uitbreiding van de zorglocatie LindeStede realiseren wij in opdracht van Alliade Heerenveen 36 zorgwoningen in Wolvega. Het project bestaat uit 185 zorgappartementen en 18 studio’s.

Wolvega

Rhijnhaeghe Bunnik

Samen met Sustay realiseren wij een nieuwe woonbuurt met een mix van huur en koop. Meerdere appartementen, 2 penthouses en 6 twee-onder-één-kap woningen gaan in de verkoop. Naar verwachting zal de verkoop van de koopwoningen van het project Rhijnhaeghe Bunnik medio oktober van start gaan. Meer informatie vind je hier

 

 

 

Opdrachtgever Sustay verantwoord wonen Architect Venster Architekten Gouda Installateur Klein Poelhuis Ingenieur Nieman Raadgevende Ingenieurs Start Bouw 1ste kwartaal 2021

Luxe en onbezorgd wonen

In Bunnik realiseren wij samen met Sustay Verantwoord Wonen een kleinschalig en doordachte nieuwbouwwijk. Een wijk waarin volop ruimte gemaakt zal worden voor groen. Dit alles op een ideale plek nabij uitvalswegen, het winkelcentrum en de oude dorpskern.

De ideale woonomgeving

Een eigentijds nieuwbouwproject met zowel huur- als koopwoningen en appartementen. De nieuwe woonwijk krijgt een speelse opzet. Een volwaardige woonwijk waar het goed toeven wordt.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2