Rhijnhaeghe Bunnik

Samen met Sustay realiseren wij een nieuwe woonbuurt met een mix van huur en koop. Meerdere appartementen, 2 penthouses en 6 twee-onder-één-kap woningen gaan in de verkoop. Naar verwachting zal de verkoop van de koopwoningen van het project Rhijnhaeghe Bunnik medio oktober van start gaan. Meer informatie vind je hier

 

 

 

Opdrachtgever Sustay verantwoord wonen Architect Venster Architekten Gouda Installateur Klein Poelhuis Ingenieur Nieman Raadgevende Ingenieurs Start Bouw 1ste kwartaal 2021

Luxe en onbezorgd wonen

In Bunnik realiseren wij samen met Sustay Verantwoord Wonen een kleinschalig en doordachte nieuwbouwwijk. Een wijk waarin volop ruimte gemaakt zal worden voor groen. Dit alles op een ideale plek nabij uitvalswegen, het winkelcentrum en de oude dorpskern.

De ideale woonomgeving

Een eigentijds nieuwbouwproject met zowel huur- als koopwoningen en appartementen. De nieuwe woonwijk krijgt een speelse opzet. Een volwaardige woonwijk waar het goed toeven wordt.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2