Project

Project

Project

De Klomphof Wierden

De Klomphof is een appartementencomplex dat bestaat uit vier bouwlagen met 47 appartementen en een lift. De appartementen zijn all-electric uitgevoerd, beschikken over energielabel A en elk appartement heeft zijn eigen zonnepanelen.

Opdrachtgever Reggewoon Architect Beltman Architecten Start Bouw 4e kwartaal 2015 Oplevering 1e kwartaal 2017 BIM Project

Markant gebouw

Sinds 12 januari 2017 is de naam van het appartementencomplex veranderd in Markant. SWWE zette een prijsvraag uit onder de bewoners en omwonenden voor het bedenken van een nieuwe naam. De winnaar kwam op de nieuwe naam, doordat hij het pand markant vond en het is het eerste gebouw in Wierden zonder gasaansluiting. Dat vond hij ook markant.

Indeling appartementen

Alle appartementen hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 90 m2. De indeling van de appartementen is gelijk, bestaande uit een keuken, woonkamer, twee slaapkamers, badkamer, apart toilet, berging en terras of balkon. De keukeninrichting en de badkamertegels konden de bewoners zelf uitzoeken en samenstellen. Elk appartement heeft een eigen berging om een scootmobiel te parkeren en op te laden. Daarnaast hebben de bewoners de beschikking over een gemeenschappelijke berging voor (elektrische) fietsen die voorzien is van oplaadpunten.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2