63 woningen
Emmeloord

In samenwerking met OVT Ontwikkeling worden er 63 wooneenheden gerealiseerd op de voormalig ziekenhuislocatie in Emmeloord.

Opdrachtgever Gemeente Emmeloord Architect KHV Architecten te Emmeloord Start Bouw Q4 2024 Oplevering 2025 Concept Woon4D 1.0

Het Dr. Jansencentrum maakt plaats

Het Dokter Jansencentrum in Emmeloord gaat plaatsmaken voor woningbouw. In samenwerking met OVT Ontwikkeling realiseren wij de eerste 63 woningen.

 

Ontwerp

Het ontwerp bevat architectonische verwijzingen naar het oude ziekenhuis. Op deze manier wordt een stukje historie verankerd in het nieuwe ontwerp. Samen met het ingetogen karakter maakt dit dat de parkachtige setting mooi naar voren komt.

Duurzaamheid, circulariteit en natuurinclusief

In het plan is er in het bijzonder aandacht voor duurzaamheid, circulariteit en natuurinclusiviteit. Van een wintertuin tot een houten constructie, een prachtige kleurrijke tuininrichting en nestkastjes; wij kunnen niet wachten om hier verder mee aan de slag te gaan!

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2