De Bokkepruik
Hardenberg

In opdracht van Saxum Firmum Vastgoed b.v. realiseren wij 30 appartementen en 5 woningen in Hardenberg op de voormalige locatie van hotel/restaurant De Bokkepruik in Hardenberg.

Opdrachtgever Saxum Firmum Vastgoed b.v. Architect Beltman Architecten Start Bouw April 2022 Oplevering April 2023

Van schetsontwerp tot realisatie

Schutte neemt het gehele proces voor haar rekening. Van schetsontwerp tot en met het eindresultaat van het project. In samenwerking met Beltman Architecten is het ontwerp tot stand gekomen.

Koop en huur

De woningen worden verkocht en de appartementen worden verhuurd in het verhuurconcept Refind door de Saxum Firmum Vastgoed.
Dit verhuurconcept is geschikt voor de middendure huursegment, waarin wordt ingespeeld op de vraag naar woonruimte voor het middensegment.

Onze woonconcepten

In dit project maken wij gebruik van ons woonconcept Woon4D bij de grondgebonden woningen en Gestapeld Wonen bij de realisatie van de appartementen, waarbij het project met ketenpartners en gestandaardiseerde knooppunten tot stand komt.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2