20 appartementen Heerde

In opdracht van Triada realiseren wij 20 huurappartementen in Heerde, op steenworp afstand van het door ons gerealiseerde project “34 woningen Heerderhof”.
Het gaat om 18 appartementen met 2 slaapkamers en 2 appartementen met 1 slaapkamer. 

Opdrachtgever Woonstichting Triada Architect Theo Verburg Architecten Veenendaal Start Bouw november 2020 Oplevering juli 2021

Levensloopbestendig

De appartementen zijn zeer levensloopbestendig. Bewoners kunnen er langer zelfstandig wonen, ook als zij bijvoorbeeld loopbeperkingen krijgen. Naast het woongebwou en in de nabije omgeving worden parkeerplaatsen aangelegd voor de bewoners. De energie-installatie is zuinig, milieuvriendelijk, robuust en comfortabel. Voor deze appartementen is gekozen voor een lucht-luchtwarmtepomp. De units komen op het dak te staan. Of de installatie wordt uitgebreid met zonnepanelen wordt nog berekend. Vanzelfsprekend krijgen deze nieuwbouwwoningen een zeer goede energie-index.

 

Indeling

Het woongebouw heeft 3 bouwlagen gekregen. Op de begane grond zijn 4 appartementen gesitueerd met 3 kamers en 2 met 2 kamers. Aan de achterzijde op de begane grond zijn de inpandige bergingen. Op zowel de 1e als de 2e verdieping zijn 7 appartementen met ieder 3 kamers gerealiseerd. De appartementen op de verdieping zijn toegankelijk via een lift of trappenhuis en een galerij. Alle appartementen hebben een balkon of terras.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2