Theater-
kwartier Lelystad

Lelystad wordt een stukje mooier met de komst van het nieuwe Theaterkwartier in Lelystad. Wij realiseren daar in opdracht van Four-D 57 appartementen met commerciële ruimten en parkeergarage en 5 grondgebonden woningen. Eind 2022 verwachten wij het project op te leveren.

lees hier meer over onze projecten

Maatwerk Projecten

91 woningen en appartementen Bunnik

Op dit moment zijn volop bezig met de bouw van een kleinschalige nieuwbouwwijk, bestaande uit 91 woningen en appartementen in Bunnik. Deze zijn verdeeld over een appartementencomplex van 27 woningen, een appartementencomplex van 48 woningen en 10 Woon4D2.o woningen. Daarnaast zijn er ook nog twee-onder-één kap-woningen in uitvoering.

Lees hier meer over onze projecten

36 zorgwoningen Wolvega

Tr uitbreiding van de zorglocatie LindeStede realiseren wij in opdracht van Alliade Heerenveen 36 zorgwoningen in Wolvega. Het project bestaat uit 185 zorgappartementen en 18 studio’s.

Wolvega

Kanonsteeg Zwolle

Versnellingsactie woningbouw Zwolle

De gemeente Zwolle en DeltaWonen hebben tot en met 2019 versneld 445 extra sociale huurwoningen gerealiseerd op 14 locaties in Zwolle. Het doel is de wachttijd voor sociale huurwoningen gelijk te houden, dan wel te verkorten. Met dit project aan de Kanonsteeg hebben wij op een mooie manier een bijdrage geleverd aan deze ontwikkeling.

Opdrachtgever DeltaWonen Architect De Bruin Architecten Start Bouw Maart 2019 Oplevering 2e kwartaal 2020 BIM Project

Architectuur

De appartementen zijn ontworpen door De Bruin Architecten. Door de historische stedenbouwkundige maat als uitgangspunt te nemen, ontstaat er een karakteristieke groep van kleinere panden aan kade en steeg. Het eigentijdse architectonische ontwerp toont zich als intermediair tussen oude stad en het nieuwe Kraanbolwerk. Het gebruiksoppervlakte van de appartementen varieert van 36 tot 68 m2. De appartementen zijn onderverdeeld in twee woongebouwen, 11 en 3 appartementen.

Omgeving

In hartje Zwolle, vlakbij de Zwolse binnenstad, aan de Kanonsteeg, zijn 14 appartementen gerealiseerd. Aan beide zijden van de Kanonsteeg zijn de appartementen gebouwd met de ingang van de woningen aan de Derde Bredehoek. De Kanonsteeg ligt vlakbij de binnenstad van Zwolle waar veel kleine gezellige kroegjes, grand cafés, pleinen met terrassen, musea en stadsparken te vinden zijn. Ook de winkels bevinden zich om de hoek, net als verschillende supermarkten.

 

 

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2