Theater-
kwartier Lelystad

Lelystad wordt een stukje mooier met de komst van het nieuwe Theaterkwartier in Lelystad. Wij realiseren daar in opdracht van Four-D 57 appartementen met commerciële ruimten en parkeergarage en 5 grondgebonden woningen. Eind 2022 verwachten wij het project op te leveren.

lees hier meer over onze projecten

Maatwerk Projecten

91 woningen en appartementen Bunnik

Op dit moment zijn volop bezig met de bouw van een kleinschalige nieuwbouwwijk, bestaande uit 91 woningen en appartementen in Bunnik. Deze zijn verdeeld over een appartementencomplex van 27 woningen, een appartementencomplex van 48 woningen en 10 Woon4D2.o woningen. Daarnaast zijn er ook nog twee-onder-één kap-woningen in uitvoering.

Lees hier meer over onze projecten

36 zorgwoningen Wolvega

Tr uitbreiding van de zorglocatie LindeStede realiseren wij in opdracht van Alliade Heerenveen 36 zorgwoningen in Wolvega. Het project bestaat uit 185 zorgappartementen en 18 studio’s.

Wolvega

Maarssen 294 appartementen

Schutte bouw & ontwikkeling heeft het complex Corner Plaza in Maarssen getransformeerd tot 294 huurstudio’s en -appartementen. De ontwerpen van de appartementen zijn gemaakt door Kienhuis Bouwmanagement uit Enschede. Op basis van deze ontwerpen zijn de plattegronden door ons verder ontwikkeld.

 

Opdrachtgever Bouwhuis Groep Architect Kienhuis Bouwmanagement en eigen ontwerp Start Bouw Juli 2018 Oplevering Medio 2019 Concept Maatwerk

Concept Edelwonen

Vastgoedbedrijf Bouwhuis Groep uit Apeldoorn heeft het complex Corner Plaza gekocht. Zij heeft een concept ontwikkeld om samen met Edelwonen de leegstand van een tal kantoorpanden aan te pakken op een snelle en kwalitatieve manier. Voor dit project hebben wij vervolgens samen met Bouwhuis Groep, Edelwonen en onze eigen partners een standaard ontwikkeld voor het snel bouwen van de appartementen.

Algemene ruimten

De algemene ruimtes hebben allemaal een nieuwe afwerking gekregen.

Gevelmaatregelen

Daarnaast is er – als maatregel tegen het wegverkeerslawaai – glas vervangen en zijn er Silent Air elementen aan de gevel geplaatst.

Ligging

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2