Het slim en snel verduurzamen van woningen en appartementen met Reno4D. Van labelsprong tot nul-op-de-meter (NOM).

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat vinden onze klanten van Reno4D?

"Wij zijn tevreden. Er vond zeer goed overleg plaats, zowel met de stichting als met het uitvoerend personeel. Zeer positieve ervaring."
G. Pas, bewoner Tolhuis Nijmegen

  • Combineren van slimme oplossingen
  • Van labelsprong tot nul-op-de-meter (NOM)
  • NOM-Keur
  • Luisteren naar bewoners
  • Van woningen tot appartementen
  • Innovatieve oplossingen

Reno4D

Reno4D is een totaaloplossing om woningen te verduurzamen. Omdat iedere opgave verschillend is, combineren we passende deelproducten om zo altijd tot een juiste oplossing te komen. Door zowel het voorbereidingsproces als de uitvoering lean uit te voeren is er focus op snelle doorlooptijden, korte bouwtijd en hoge kwaliteit. Deze combinatie draagt bij aan een zo kort mogelijk periode van overlast voor de bewoners.

Van concept naar verduurzaming

Wij beginnen ons Reno4D-proces door in gesprek te gaan met de opdrachtgever. Wat is de wens? We analyseren de situatie en inventariseren de woning, locatie en de verwachtingen van de bewoners.

Na voorbereiding en een transparante planning beginnen we met het uitvoeren van de renovatie werkzaamheden. Wanneer we een Reno4D-project hebben opgeleverd luisteren we verder. Wat vinden de bewoners en de opdrachtgever van de renovatie? Schutte zorgt dat de nieuwe installaties helder worden uitgelegd. Wij zijn pas tevreden wanneer iedereen dat is.

Totaaloplossing

Door vooraf alles goed te bespreken en onderzoeken vinden er tijdens de renovatiewerkzaamheden geen wijzigingen plaats. Omdat alles is voorbereid gebeuren de werkzaamheden in zeer korte tijd.

Klantgericht

Wij zijn trots op onze platte organisatie, waarin iedereen gemakkelijk bereikbaar is. Het gaat ons niet alleen om klantvriendelijkheid, maar juist om klantgericht te werk gaan. We luisteren naar de klant, stemmen verwachtingen af en spelen hierop tijdig in. Dit doen we ook met de bewoners. Hoe zouden wij de werkzaamheden ervaren als wij zelf in een van de woningen zouden wonen? Op welke manier kunnen wij de overlast voor de bewoner zo veel mogelijk beperken?

Actief en persoonlijk benaderen doen we al in het voorproces. We lichten de bewoners goed in en zorgen altijd voor een aanspreekpunt tijdens de renovatie. Ook achteraf volgt een goede nazorg. We werken samen met ervaringsdeskundigen op het gebied van bewonerscommunicatie.

Verduurzamen voor iedereen

Wij vinden dat verduurzaming voor iedereen mogelijk moet zijn. Er bestaat niet één concept, want elke woning is anders. Ons Reno4D-concept bestaat daarom uit deelproducten die we moeiteloos combineren. Totaaloplossingen van nul-op-de-meter (NOM), een nieuwe schil om de woning, van binnen isoleren, wandverwarming, aanvullen met renovaties van badkamer/keuken/toilet en installaties. Onze expertise is zeer breed.

Door innovatieve en betaalbare oplossingen weten we ons te onderscheiden. We zijn op de hoogte van de laatste regelgeving en duurzame ontwikkelingen.
Onze integrale samenwerking met vaste partners realiseert vernieuwende en passende oplossingen om alle soorten woningen te verduurzamen.

Nul-op-de-meter (NOM)

Een NOM-woning is een zeer energiezuinig huis. Dit bereiken we door optimale isolatie van de daken, muren, vloeren en ramen. Daarnaast komt er in de woning een lage temperatuurverwarming, een efficiënte warmtapwateroplossing, een warmteterugwinning ventilatie (WTW) en zonnepanelen. De opgewekte energie door middel van zonnepanelen is zodanig hoog dat de gebouw gebonden energievraag en de bewoners energievraag in zijn geheel wordt terugverdiend.

Logo, keurmerk voor energiezuinige woning, Nul op de meter logo, groen, keurmerk voor referentieprojecten