Schutte bouw & ontwikkeling heeft een nieuwe directeur

Schutte bouw & ontwikkeling heeft een nieuwe directeur. Per 1 september heeft Alex Voordes het stokje overgenomen van Tjeerd de Boer. Hij heeft ruime ervaring in de bouw- en vastgoedbranche en zet in op een strategische groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Alex Voordes, algemeen directeur, Schutte bouw & ontwikkeling

Alex Voordes, algemeen directeur

Alex Voordes

Alex (51) is geen onbekende voor Schutte. Schutte heeft al eerder met hem samengewerkt in de periode dat hij directeur was van AM in Zwolle. Ook recent heeft Alex als zelfstandig ontwikkelaar de samenwerking opgezocht met Schutte als bouwer.

“Ik werk graag samen op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Hierbij weegt ieders inbreng vanuit zijn of haar kennis en ervaring mee. We ondernemen vraaggestuurd en klantgericht en komen met verrassende oplossingen!”

Tjeerd de Boer

Voormalig algemeen directeur Tjeerd de Boer is een nieuwe onderneming gestart binnen Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). ASVB is het netwerk van bouw gerelateerde (kennis)ondernemingen, waar Schutte onderdeel van uit maakt. De nieuwe onderneming van de Boer heeft als speerpunt duurzame innovatie.

“Met veel vertrouwen heb ik het stokje aan Alex overgedragen.”