Werken bij Schutte

Werken bij Schutte doe je met plezier. Je werkt in een team waarin iedereen elkaar aanvult. Samen bouwen wij aan mooie projecten.

Bekijk alle vacatures

Welkom bij Schutte bouw en ontwikkeling!

Wil jij werken aan projecten die er echt toe doen? Jezelf ontwikkelen en je ambities realiseren in een omgeving die je steeds weer uitdaagt? Samen met collega’s die, net als jij, tot de besten op hun vakgebied behoren? Welkom bij Schutte bouw en ontwikkeling! Onze organisatie is plat en dynamisch, onze cultuur informeel en open. Iedereen krijgt de ruimte om bij te dragen aan de vorm en inhoud van ons bedrijf. We krijgen en nemen allemaal onze verantwoordelijkheid, waardoor iedereen zich mede-eigenaar voelt van Schutte.

Bij Schutte ligt de nadruk op samenwerken. Met elkaar, als collega’s, maar ook met onze opdrachtgevers, eindgebruikers en partners. Dat vraagt meer dan alleen goed zijn in je vak. Ondernemend en creatief, inlevend en communicatief sterk zien we als onmisbare kwaliteiten. Pas jij in ons team? Hebben we jou in beweging gebracht? Laten we dan eens kennismaken. Neem contact op met Karin Kroeze, P&O adviseur via kkroeze@schuttebouw.nl.

Werkvoorbereider

Vanwege groeiende omzet zijn wij op zoek naar jou! In de functie van werkvoorbereider ben je een belangrijke spil in het Maatwerkteam. Je bouwt mee aan uitdagende projecten die variëren in zowel complexiteit, diversiteit als locatie. Samen met je collega’s en onze partners ben je verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en de begeleiding van deze projecten. Jouw focus ligt op een efficiënt bouwproces.

Lees meer over deze vacature

Calculator – Kostendeskundige

Vanwege groeiende omzet zijn wij op zoek naar jou! Als calculator/kostendeskundige ben je verantwoordelijk voor de juiste prijsvorming van onze conceptuele woningbouw- en utiliteitsprojecten. Uitdagende projecten die variëren in zowel complexiteit, diversiteit als locatie. Naast calculeren denk je mee over het verbeteren van processen rondom calculatie en geef jij gevraagd en ongevraagd advies aan onze Maatwerk en Woon4D teams. Je bent een belangrijk onderdeel bent van het projectteam.

Lees meer over deze vacature
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2