Werken bij Schutte

Werken bij Schutte doe je met plezier. Je werkt in een team waarin iedereen elkaar aanvult. Samen bouwen wij aan mooie projecten.

Bekijk alle vacatures

Welkom bij Schutte bouw & ontwikkeling!

Wil jij werken aan projecten die er echt toe doen? Jezelf ontwikkelen en je ambities realiseren in een omgeving die je steeds weer uitdaagt? Samen met collega’s die, net als jij, tot de besten op hun vakgebied behoren? Welkom bij Schutte bouw & ontwikkeling! Onze organisatie is plat en dynamisch, onze cultuur informeel en open. Iedereen krijgt de ruimte om bij te dragen aan de vorm en inhoud van ons bedrijf. We krijgen en nemen allemaal onze verantwoordelijkheid, waardoor iedereen zich mede-eigenaar voelt van Schutte.

Bij Schutte ligt de nadruk op samenwerken. Met elkaar, als collega’s, maar ook met onze opdrachtgevers, eindgebruikers en partners. Dat vraagt meer dan alleen goed zijn in je vak. Ondernemend en creatief, inlevend en communicatief sterk zien we als onmisbare kwaliteiten. Pas jij in ons team? Hebben we jou in beweging gebracht? Laten we dan eens kennismaken. Neem contact op met Monique de Goede, HR Manager via mdegoede@schuttebouw.nl.

Stuur ons een open sollicitatie

Projectmanager

Als er iets geregeld moet worden, sta jij vooraan. Het geeft je dan ook iedere keer weer kick als alle puzzelstukjes op zijn plek vallen. Je bent een echte organisator en weet de juiste mensen en expertisen in te schakelen voor het beste eindresultaat. Jij verbindt alle elementen en maakt er een geheel van. Jij managet het wel. Dat is wat wij zoeken in onze nieuwe projectmanager.

Projectmanager

Projectleider Renovatie

Je vindt ze in ieder succesvol team. Sterker nog, ieder team gun je er één. Je hebt ze die ermee zijn geboren, maar ook die het talent in de loop van de tijd hebben ontwikkeld. Sterke projectleiders. Bij Schutte kunnen wij niet zonder deze gedreven mensen en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een projectleider die motiveert en inspireert om het beste uit het team te halen voor het leiden van een succesvol project? Dan zoeken wij jou.

Projectleider

Werkvoorbereider

Je bent een echte spin in het web als het gaat om plannen en organiseren. Je hebt de touwtjes graag in handen en jij houdt je het liefst van begin tot eind bezig met de inhoud van projecten, zowel op hoofdlijnen als op detailniveau. Omdat je daar energie van krijgt, maar ook omdat je de stakeholders graag tevreden ziet. Een beetje een prettige bemoeial ben je wel.

Werkvoorbereider

Timmerman

Je vriendjes van vroeger bouwden boomhutten die geen storm overleefden. Jouw boomhutten waren toen al van topkwaliteit! Nog steeds is timmerwerk je hobby, maar nu zijn het woningen en appartementen waarmee jij je bezighoudt.

Timmerman
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2