Werken bij

Welkom bij Schutte bouw & ontwikkeling!

Wil jij werken aan projecten die er echt toe doen? Jezelf ontwikkelen en je ambities realiseren in een omgeving die je steeds weer uitdaagt? Samen met collega’s die, net als jij, tot de besten op hun vakgebied behoren? Welkom bij Schutte bouw & ontwikkeling! Onze organisatie is plat en dynamisch, onze cultuur informeel en open. Iedereen krijgt de ruimte om bij te dragen aan de vorm en inhoud van ons bedrijf. We krijgen en nemen allemaal onze verantwoordelijkheid, waardoor iedereen zich mede-eigenaar voelt van Schutte.

Bij Schutte ligt de nadruk op samenwerken. Met elkaar, als collega’s, maar ook met onze opdrachtgevers, eindgebruikers en partners. Dat vraagt meer dan alleen goed zijn in je vak. Ondernemend en creatief, inlevend en communicatief sterk zien we als onmisbare kwaliteiten. Pas jij in ons team? Hebben we jou in beweging gebracht? Laten we dan eens kennismaken. Neem contact met ons op via info@schuttebouw.nl.

Stuur ons een open sollicitatie

Projectmanager

Als er iets geregeld moet worden, sta jij vooraan. Het geeft je dan ook iedere keer weer kick als alle puzzelstukjes op zijn plek vallen. Je bent een echte organisator en weet de juiste mensen en expertisen in te schakelen voor het beste eindresultaat. Jij verbindt alle elementen en maakt er een geheel van. Jij managet het wel. Dat is wat wij zoeken in onze nieuwe projectmanager.

Projectmanager

Timmerman

Je vriendjes van vroeger bouwden boomhutten die geen storm overleefden. Jouw boomhutten waren toen al van topkwaliteit! Nog steeds is timmerwerk je hobby, maar nu zijn het woningen en appartementen waarmee jij je bezighoudt.

Timmerman
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2