Ons innovatieve concept voor woningen. Met Woon4D zetten wij in op een flexibele ontwikkelomgeving, waardoor de resultaten voor u eindeloos zijn. Hiermee sluiten we moeiteloos aan op uw ambities.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Woon4D-concept

Snel en zeker ontwikkelen en naadloos aansluiten op uw wensen. Schutte bouw & ontwikkeling heeft hiervoor het concept Woon4D ontwikkeld. Woon4D is opgebouwd uit een groot aantal basiselementen, welke vergelijkbaar zijn met bouwblokken. Door de combinatie van deze bouwblokken, standaard knooppunten en flexibel maatwerk ontstaat een keuzerijk concept met prijszekerheid vooraf.
Woon4D biedt keuzevrijheid in vele aspecten als architectuur, woningindeling, installaties en ambitie. Daarmee creëren we variatie én voorspelbare kosten voor u als opdrachtgever. Het proces van ontwikkelen, bouwen en begeleiden is gericht op de consument.

Wat zeggen onze klanten?

"Alles is goed verlopen, we hebben drie jaar lang gewerkt met z'n allen. De communicatie was onderling goed afgestemd. Er was een eigen plan voor een vrije opdracht in de markt, dat plan is gerealiseerd en paste binnen de randvoorwaarden. Ook de oplevering richting de huurders is heel goed gegaan. Belangrijker nog: het was allemaal op tijd klaar." - D. Slatman, Accolade (woningcorporatie Heerenveen)

  • Flexibel concept
  • Woningen met een eigen identiteit
  • Opdrachtgever ontzorgen
  • Prijszekerheid vooraf
  • Waar voor uw geld
  • Kwaliteit

Maximale flexibiliteit

1. Standaard bouwblokkenWoon4D standaard bouwblokken

Het samenstellen van een woning gebeurt door het selecteren en combineren van bouwblokken. Dit zijn bouwkundige basiselementen, zoals een trap of kozijn, welke in alle soorten en maten te selecteren zijn. Hierdoor ontstaat maximale keuzevrijheid.

2. KnooppuntenKnooppunten Woon4D

Daar waar bouwblokken elkaar ontmoeten ontstaan knooppunten. Alle knooppunten hebben we op basis van beproefde SBR-Referentiedetails gestandaardiseerd. Deze knooppunten blijven in uitgangspunt altijd gelijk, ook wanneer met de bouwblokken wordt gevarieerd. De afmetingen zijn vrij, naar uw wens, aanpasbaar.

Woon4D woning3. Woon4D-woning

Door de bouwblokken te combineren met de standaarddetails ontstaat de Woon4D-woning. Doordat alle bouwblokken en details vooraf zijn uitgedacht is de uitkomst, zowel technisch als financieel, voorspelbaar. Het eindresultaat is voor elk project uniek.

Onze vier beloftes

Ambitie

Door een flexibel ingericht ontwikkelproces invulling geven aan uw ambitie. Ambitie op het gebied van innovatie of bijvoorbeeld duurzaamheid. Dat kan resulteren in een woning met een EPC van 0, een zeer energiezuinige woning of een nul-op-de-meter (NOM) woning.

Eigenheid

De flexibiliteit van Woon4D resulteert in woningen met een eigen identiteit. Het concept bestaat uit een combinatie van bouwblokken en gestandaardiseerde knooppunten. Met de bouwblokken kan eindeloos worden gecombineerd. Plattegrond en verschijningsvorm worden moeiteloos gecombineerd met stedenbouwkundige randvoorwaarden en eisen van welstand tot een uniek project.

Comfortabel

Met Woon4D wordt u als opdrachtgever ontzorgd. Binnen het concept kennen wij alle keuzemomenten en procestijden. Dit gehele proces is reeds ingericht en wordt daardoor snel en soepel doorlopen. Woon4D biedt tevens prijszekerheid vanaf het begin. Dit resulteert voor u in een comfortabel proces.

Waar voor uw geld

Voor elke businesscase is een passende oplossing. Daarbij staat een optimale prijskwaliteitverhouding centraal. Door de flexibiliteit en mogelijkheid tot combineren zijn varianten eindeloos samen te stellen. Een lange levensduur van de woning, lage onderhoudskosten of met een beperkte investering veel woongenot. U bepaalt waar de prioriteit ligt!

Predicaat Excellent Concept geeft zekerheid

Stichting Excellent Conceptueel Bouwen wil de markt duidelijkheid verschaffen over de betrouwbaarheid van concepten. Opdrachtgevers zoeken zekerheid over de prestaties van huisvestingsoplossingen die ze inkopen. Ze willen vooraf weten of de partijen aan wie ze hun prestatiegerichte uitvraag stellen hun beloften nakomen. Het predicaat helpt vragers kaf van koren te scheiden. Het maakt de markt transparant. Binnen het predicaat zijn wij ook in het bezit van het label nul-op-de-meter (NOM).

Predicaat Excellent Concept      Logo, keurmerk voor energiezuinige woning, Nul op de meter logo, groen, keurmerk voor referentieprojecten